Parikymppistä miestä ja teinityttöä syytetään liikuntarajoitteisen naisen murhasta Salossa – pyörätuolissa istunut nainen surmattiin erityisen raa'asti teräaseella

0:32
MTV Uutiset kävi henkirikoksen tapahtumapaikalla marraskuussa

Parikymppistä miestä ja teini-ikäistä tyttöä syytetään Salossa viime marraskuussa tapahtuneesta murhasta. Kaksikolle luetaan syytteet ensi viikon maanantaina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa Turussa. Miestä ja nuorta naista syytetään noin 30-vuotiaan liikuntarajoitteisen naisen murhasta.

Verityö tapahtui 4. marraskuuta viime vuonna. Uhrin asunnossa oli istuttu iltaa, minkä jälkeen uhri jäi asuntoon kaksin epäiltyjen kanssa. Tämän jälkeen nainen oli surmattu raa'asti teräaseella. Poliisi kuvaili aiemmin väkivaltaa erityisen voimakkaaksi.

Poliisin mukaan asunnossa oli ollut jo aiemmin illalla riitaa, mutta verityölle ei löytynyt varsinaista selitystä.

– Me emme ole oikeastaan saaneet minkäänlaista motiivia. Riitaa siellä on aiemmin ollut, että olisiko sitten kyse ollut siitä. Mutta sitä ei voi tietää kukaan muu kuin tekijä itse, rikosylikonstaapeli Jukka Kyynäräinen Salon poliisista sanoi maaliskuussa.

Raaka ja julma teko

Poliisin mukaan henkirikos oli erityisen raaka ja julma ja uhri oli puolustuskyvytön, pyörätuolissa ollut henkilö. Tämän vuoksi tekoa on tutkittu murhana alusta saakka.

Rikoksesta epäillyt 23-vuotias mies ja 15-vuotias tyttö vangittiin pian teon jälkeen. Ensi viikolla he astuvat oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja