Mainos

Uusia yksityiskohtia Salon murhasta: Parikymppinen mies ja 15-vuotias tyttö surmasivat liikuntarajoitteisen naisen teräaseella, epäilee poliisi – teko oli erityisen raaka ja julma

0:32
MTV Uutiset vieraili henkirikoksen tapahtumapaikalla marraskuussa.

Salossa tapahtuneelle liikuntarajoitteisen naisen raa’alle surmalle ei ole löydetty motiivia. Teosta epäillään parikymppistä miestä ja 15-vuotiasta tyttöä. Poliisin mukaan kaksikko murhasi puolustuskyvyttömän, liikuntarajoitteisen naisen teräaseella.

Verityö tapahtui viime marraskuun alussa. Uhrin asunnossa oli istuttu iltaa, minkä jälkeen uhri jäänyt asuntoon kaksin epäiltyjen kanssa. Tämän jälkeen nainen oli surmattu teräaseella. Poliisi on aiemmin kuvaillut väkivaltaa erityisen voimakkaaksi.

Poliisin mukaan asunnossa oli ollut jo aiemmin illalla riitaa, mutta verityölle ei ole löytynyt varsinaista selitystä.

– Me emme ole oikeastaan saaneet minkäänlaista motiivia. Riitaa siellä on aiemmin ollut, että olisiko sitten kyse ollut siitä. Mutta sitä ei voi tietää kukaan muu kuin tekijä itse, rikosylikonstaapeli Jukka Kyynäräinen Salon poliisista kertoo.

Epäillyt eivät ole Kyynäräisen mukaan tapahtuneesta juurikaan puhuneet. Poliisin näkemys kuitenkin on, että molemmat osallistuivat naisen surmaamiseen.

Kumpikin oli tapahtuma-aikaan humalassa.

– Sen he ovat myöntäneet, että he ovat olleet paikalla asunnossa. Mutta kumpi on tehnyt ja mitä, sen suhteen he ovat olleet hyvin vaitonaisia. He eivät ole lähteneet laulamaan, Kyynäräinen kertoo.

Tapauksen esitutkinta on Kyynäräisen mukaan loppusuoralla. Asiassa on nostettava syyte toukokuun 17. päivään mennessä.

– Teemme ensi viikolla vielä kuulusteluja, minkä jälkeen juttu kasataan. Rikosnimikkeenä on murha.

Kovaa rikosnimikettä poliisi perustelee sillä, että teko oli erityisen raaka ja julma sekä sillä, että uhri oli puolustuskyvytön, pyörätuolissa ollut henkilö.

Rikoksesta epäillyt 23-vuotias mies sekä 15-vuotias nainen ovat edelleen vangittuina.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja