Paranna motivaatiotasi – parannat terveyttäsi

Mielessä piilee uskomaton voima. Kun valjastat mielen avuksesi, voit taistella mielitekoja vastaan, innostua urheilemaan ja jopa parantaa näköäsi.

Kun kuvittelet tekeväsi jotain, aivosi käyttäytyvät kuin todella olisit parhaillaan keskellä suoritusta. Kun opettelet käyttämään tätä ominaisuutta hyödyksesi, opit ymmärtämään paremmin aivojesi ja kehosi toimintaa.

Hillitse mielitekoja

Voit harhauttaa itseäsi, kun mieliteko iskee. Eräässä tutkimuksessa osallistujat pystyivät hillitsemään mielitekojaan kuvittelemalla sateenkaaria tai eukalyptuksen tuoksua. Myös voimakkaan mintun tuoksun on sanottu päihittävän mieliteot.

Lähde treenaamaan

Silloin kun sohva tuntuu kutsuvammalta kuin sali, voi mielen voimasta olla apua. Keskity siihen, mitä tunnet, kun treenaat. Mieti sydämesi sykettä, kiihtynyttä hengitystä ja hikivirtaa ja sali voi yllättäen alkaa tuntua kutsuvammalta kuin upottava sohva.

Paranna itsevarmuuttasi

Kun tunnet itsesi epävarmaksi, hartiasi saattavat mennä lysyyn. Älä anna hartioittesi valahtaa, vaan paranna ryhtiäsi ja nosta rinta rottingille. Eleellä saattaa olla alitajuinen vaikutus, joka saa sinut tuntemaan olosi varmemmaksi. Älä siis pyytele asennollasi anteeksi, vaan ota itsellesi tarvittava tila.

Paranna näköäsi

Kuulostaa uskomattomalta, mutta tutkimus paljastaa, että osallistujat, jotka leikkivät olevansa ammatissa, johon tarvitaan täydellinen näkö, myös näkivät paremmin. Heidän näkönsä siis parani huomattavasti verrattuna osallistujiin, jotka eivät kuvitelleet näkevänsä paremmin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja