Pakko nostaa hattua! 95-vuotias sotaveteraani tilasi auton, jonka toimitusajat ovat venyneet raivostuttavan pitkiksi – valmistajalta yllättävä veto

Tässä on alle 60 000 dollarin Corvette C8 4:02
Corvette C8 on historian ensimmäinen keskimoottorinen Corvette. Auto esiteltiin maailmalle syksyllä 2019.

Keskimoottorisen Corvette C8:n toimitusajat ovat venähtäneet Yhdysvalloissa todella pitkiksi. Kun omansa tilasi 95-vuotias toisen maailmansodan veteraani, päätti valmistaja tehdä poikkeuksen ja varmistaa, että mies ehtisi vielä saamaan omansa ennen kuin olisi myöhäistä.

Yhdysvaltalainen Bobbie Carson, 95, tilasi syyskuussa itselleen Chevrolet Corvette C8 -urheiluauton. Uusi C8 on Carsonille jo peräti kahdeksas Corvette.

Ottaen huomioon Carsonin kunnioitettavan iän, palveluksensa toisessa maailmansodassa, hänen Corvette-historiansa sekä C8:n pitkät toimitusajat, päätti Chevrolet laittaa miehen jonon keulille.

Carson saikin autonsa lopulta vain 30 päivässä sen tilaamisesta, kun taas jonon hännillä oleva saattaa joutua odottamaan omaansa todella pitkään.

Elokuussa 2020 C8:n toimitusajaksi kerrottiin puolitoista vuotta, mutta sittemmin Chevrolet on joutunut sulkemaan tehtaitaan koronapandemian vuoksi, eikä maailmanlaajuinen sirupulakaan ole taatusti helpottanut tilattujen autojen toimittamista.

Valkoinen auto luovutettiin Carsonille Kentuckyn Bownling Greenin Corvette-museossa, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä tuotantolinjasta, jossa Corvetteja valmistetaan.

C8 ei ole jäämässä talliin keräämään pölyä, vaan siitä tulee Carsonin arkiauto.

– Minulla on ollut aiemmin seitsemän Corvettea. Tämä jättää niistä jokaisen varjoonsa, Carson totesi paikallisen WKNY-kanavan haastattelussa.

Lähteet: WNKY, Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat