Painoi ennen 151 kiloa – 18-vuotias laihtui huikeat 50 kiloa kävelemällä koulumatkansa

0:45

Michael Watson laihdutti huikeat 50 kiloa kävelemällä kouluun ja takaisin. Nuori mies kieltäytyi autokyydeistä myös sateisina päivinä, koska halusi parantaa elämänsä laatua.

Kaksi vuotta sitten Michael Watson painoi 151 kiloa. Hän koki törkeää kiusaamista painonsa vuoksi ja voi huonosti.

– Itsetuntoni oli nolla, 18-vuotias Michael kertoi CNN:n haastattelussa.

Ohiolaisnuori päätti lopulta tehdä asialle jotakin. Hän päätti aloittaa pienesti: Michael lupasi kävellä kouluun joka päivä. Yhteensä kävelyä kertyi päivittäin noin 20 minuuttia suuntaansa. Samalla Michael päätti muuttaa ruokailutottumuksiaan hieman.

Ei ottanut vastaan autokyytejä

Urakka kannatti. Kun Michael keväällä 2019 valmistuu, hän painaa yli 50 kiloa vähemmän.

Vuosien aikana Michael ei koskaan mennyt bussilla eikä edes tiennyt sen aikatauluja.  Huonolla säällä hänelle tarjottiin kyytiä, joista hän aina kieltäytyi.

Nyt Michael kertoo olevansa itsevarmempi. Jos elämänmuutosurakassa tuli huonoja päiviä, Michael sanoi itselleen "jokainen päivä on uusi päivä".

– Jokainen pystyy tähän, jos vain haluaa, Michael kannustaa.

Michael. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Todistit itsellesi, että kykenet siihen"

Koulu jakoi Michaelin onnistumistarinan, joka inspiroi monia netissä.

– Liian moni ajattelee, että jotta olisit hyvässä kunnossa, pitää elää salaatilla ja juosta Bostonin maraton. Kiitos, että näytät ihmisille, että iso muutos voi seurata siitä, että tekee rutiininomaisia muutoksia jokapäiväiseen elämäänsä. Olet esimerkki muille, Mary Helen Sprecher kehuu Facebookissa.

– Bravo, Michael Watson! Todistit itsellesi, että kykenet siihen. Voittosi, se tärkeä "elämänoppi", on sinulle arvokas elämäsi loppuun asti, Rose VanSickle kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja