Päävalmentaja päätti keskustelun finaalin alla: Real Madridin kinkkiseen kysymykseen lopullinen vahvistus

Jari Litmanen ja Peetu Pasanen ennakoivat Mestarien liiga -finaalia Lontoossa 1:02
Jari Litmanen ja Peetu Pasanen ennakoivat Mestarien liiga -finaalia Lontoossa – loppuottelu nähtävissä MTV3-kanavalla kello 22

Lauantai-iltana Lontoossa pelattavan jalkapallon Mestarien liigan finaalin alla on spekuloitu, nähdäänkö espanjalaisten tolppien välissä polvivammoista toipunut Thibaut Courtois vai sensaatiomaisilla otteilla joukkueen finaaliin torjunut ukrainalainen Andri Lunin. Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on kuitenkin tehnyt päätöksensä.

Kevään 2022 loppuottelussa Liverpoolia vastaan Realin suurimmaksi sankariksi noussut belgialainen Courtois, 32, torjuu Los Blancosin maalinsuulla.

– Lunin on ollut flunssainen ja matkustaa Madridista tänne lauantaina. Hän on kunnossa, mutta huomenna hän istuu penkillä. Courtois pelaa, kuudenteen Mestarien liigan finaalinsa valmistautuva Ancelotti sanoi medialle perjantaina.

Andriy Lunin pikahälytyksellä Real Madridin maalinsuulle – torjui heti rangaistuspotkun! 1:35
Andri Lunin joutui syksyllä pikahälytyksellä Real Madridin maalinsuulle – torjui heti rangaistuspotkun

Ukrainalainen oli Realin suuri hahmo esimerkiksi kilpailun puolivälierävaiheessa Manchester Cityä vastaan, jossa hän pysäytti varsinaisen peliajan torjuntojen lisäksi rangaistuspotkukilpailussa Bernardo Silvan ja Mateo Kovacicin yritykset.

– Olen todella surullinen, etten ole pystynyt valmistautumaan kauden ja elämäni tärkeimpään peliin yhdessä joukkueeni kanssa. Kiitos tuesta, viesteistä ja kannustuksesta, Lunin tilitti omalla Instagram-tilillään.

Courtois puolestaan palasi pelikentille La Liga -kauden loppuhetkillä kärsittyään heti syksyn alkuun vaikean eturistisidevamman. Paluuta hidasti juuri ennen lopullista toipumista kohdalle osunut toisen polven vamma.

Lue myös:

    Uusimmat