Oxfordin yliopiston opettaja yllätti puheillaan: Uskoo, että avaruusolentoja asuu keskuudessamme

Oxfordin yliopistossa työskentelevä Young-hae Chi uskoo, että avaruusolennot ovat jo saapuneet maapallolle.

Oxfordin yliopiston opettaja yllätti oppilaitoksen lehdessä kertomalla, että uskoo avaruusolentojen paitsi olevan olemassa, myös elävän jo Maassa. Yliopistossa työskenteleväYoung-hae Chi opettaa esimerkiksi koreaa.

Mies viittasi muukalaiskohtaamisten tutkimiseen erikoistuneen David Jacobsin puheisiin siitä, että maapallolla elää jo avaruusolentoja, jotka lisääntyvät ihmisten kanssa. Jacobsin teorian mukaan "hybridejä" elää jo keskuudessamme.

Erikoisia kommentteja avaruusolentojen motiiveista

Young-hae on puhunut avaruusolentoja koskevista teorioistaan jo vuonna 2012, ja myös kirjoittanut aiheesta koreankielisen kirjan.

Young-hae uskoo, että muukalaisten kiinnostus ihmiskuntaa kohtaan johtuu maapallon ja sen ilmaston tilasta. Miehen mukaan on mahdollista, että avaruusolentojen mielestä "DNA:mme on arvokasta".

– Toinen mahdollisuus on, että luodaan laji, joka selviää tulevissa ilmasto-oloissa. Kolmanneksi, osa muukalaisten kaappaamiksi tulleista raportoi, että nämä hybridit ovat hyvin älykkäitä, joten tuottavatko he hybridejä ongelmanratkaisijoiksi, tulevaisuuden johtajiksi? Young-hae pohti Oxford Student -lehdessä.

Young-hae on jopa toivonut yliopistoväittelyä aiheesta, mutta ehdotusta ei ole hyväksytty. Miehen väittelyaihe olisi ollut "avaruusolentoja on maapallolla, kyllä vai ei?"

"Tämä selittää sen tyypin, jonka tapasin eilen deittisivustolla"

Young-haen mielipiteitä ei ole otettu vastaan kovinkaan vakavasti.

– Tämä selittää sen tyypin, jonka tapasin eilen deittisivustolla, Louise McCauley vitsailee Facebookissa.

– Asiantuntijat polttavat aivan liikaa pilveä, Jay Kay toteaa.

Maksammeko hänen tutkimuksiaan ja apurahojaan? Onko hänen rakennuksessaan kaasuvuoto? Carolyn Gee ihmettelee.

Lähteet: Oxfordstudent.com, 7news.com.au, 
​​​​​​​Facebook.com, The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat