Onko suhteessanne "orgasmikuilu"? Näin parannatte mahdollisuuksianne samanaikaiseen tulemiseen

Vaivaako sinun parisuhdessasi orgasmikuilu? Näin voit kuroa kliimaksierot kiinni!

Se, miten kauan unelmien yhdyntä kestää, on yksilöllistä. Toisinaan yksi saavuttaa kliimaksin paljon helpommin kuin toinen.  Termillä orgasm gap eli "orgasmikuilu" viitataan ilmiöön, jossa orgasmit jakautuvat hyvinkin epätasaisesti heteromiesten ja -naisten kesken. Eräässä tutkimuksessa havaittiin esimerkiksi, että siinä missä 95 prosenttia heteromiehistä sai orgasmin liki jokaisella seksikerralla, vain 65 prosenttia heteronaisista voi sanoa samaa. Toisen tutkimuksen mukaan naiselta orgasmiin pääseminen vei keskimäärin 13 minuuttia ja 25 sekuntia, kun miehiltä se sujuu paljon nopeammin. Yksi kuudesta naisesta ei ollut koskaan saanut orgasmia yhdynnässä.

Kuilun voi kuitenkin kuroa kiinni, vinkkaa The Sun.

Deittiasiantuntija Kate Taylor jakoi vinkit siihen, miten seksin kestoa tai nautinnollisuutta voi parantaa!

Käytä liukuvoidetta

Liukuvoide tekee seksistä nautinnollisempaa ja parantaa mahdollisuutta orgasmiin. Myös kitka vähenee ja peniksen tuntemukset voivat näin vaimentua, mikä voi pidentää esimerkiksi vaginaalisen yhdynnän kestoa.

Kokeile erilaista kondomia

Osa kondomeista on tarkoitettu vaimentamaan tuntemuksia, osa taas on suunniteltu tuottamaan naiselle enemmän mielihyvää. Kondomin vaihto voi auttaa pidentämään tai lyhentämään yhdynnän kestoa!

"Sinä ensin" -esileikki

Jos kumppanilla on kiire yhdyntään, on aika osoittaa tervettä itsekkyyttä. Sinäkin ansaitset nautintoa ja hyväilyä!

Kokeilkaa esileikkiä, joka keskittyy vain toisen osapuolen nautintoon. Moni nainen nauttii eniten suuseksistä, jonka voikin ottaa mukaan "lämmittelykierrokselle". Kokeile myös saada orgasmi jo esileikin aikana!

Keskity asiaan

Journal of Sexual Medicinessä vuonna 2017 julkaistun selvityksen mukaan naisen kyky saada orgasmi parani, kun hän oli tehnyt mindfulness-harjoitteita. Ole siis läsnä hetkessä. Keskity hengitykseesi tai siihen, mitä tunnet, haistat ja maistat.

Varmista fyysinen kunto

Seksi panee veren virtaamaan, joten kokeile varmistaa jo etukäteen, että kehosi on valpas ja virkeä. Juo runsaasti vettä ja liiku, jotta verenkierto vilkastuu.

Estä itseäsi saamasta orgasmia

Kokeile saattaa itsesi kliimaksin partaalle esimerkiksi itsetyydytyksen keinoin, mutta älä salli itsesi saada orgasmia. Rentoudu ja kokeile sitten uudelleen. Kun olet kiusoitellut itseäsi runsain mitoin ennen seksiä, himosi on aivan eri tasolla kuin jos aloittaisit nollasta.

Kokeile seksileluja

Jos yhdyntä ei tuota nautintoa, kokeile esimerkiksi klitoriskiihotinta. Kiihotin painetaan klitorista vasten esimerkiksi yhdynnän aikana. Nykyaikaiset seksilelut ovat hienostuneita ja teknisiä, ja niiden avulla makuuhuoneeseen saa helposti lisämaustetta.

Tässä tietoja seksivälineistä – näin monenlaisia niitä on:

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Nykyään seksileluista on tullut huipputeknisiä design-tuotteita, jotka maksavat satoja euroja.

Vaihda asentoa

Jos sama, vanha asento ei tuota nautintoa, kokeilkaa jotakin uutta ja jännittävää! Testatkaa esimerkiksi näitä vinkkejä:

Lähde: Thesun.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat