Älä anna kilojen tulla hyvän seksin tielle! 4 erinomaista seksiasentoa isommille miehille

Ylimääräiset kilot voivat nakertaa itseluottamusta ja vaikuttaa kielteisesti seksielämään. Rohkeus kokeilla uusia tapoja tyydyttää itsensä ja kumppaninsa voi kuitenkin kantaa pitkälle makuuhuoneessa, muistuttaa Men’s Health.

Ylipaino vaikuttaa terveyteen, mutta myös seksielämään. Kun ihminen alkaa lihoa ja rasvakudosta kertyy liiakseen, estrogeenin määrä kehossa nousee ja testosteronin laskee. Tämä voi näkyä libidon pienenemisenä.

Lisäksi liikakilot voivat vaikuttaa omakuvaan sekä itsetuntoon ja tehdä näin ollen seksistä haastavampaa. Toisaalta myös vatsa saattaa olla joissain asennoissa tiellä.

Mutta ei kaikissa asennoissa! Testaa vaikka seuraavia seksiasentoja.

Takaapäin

Yksi parhaista asennoista isommalle miehelle on seksi takaapäin. Asento ei vaadi täyttä erektiota – sillä kehostaan epävarmalle miehelle sellaisen saavuttaminen voi olla vaikeaa – ja tarjoaa samalla helpon sekä syvemmän penetraation.

Erityisen suositeltavaa on, jos saava osapuoli nojaa esimerkiksi sängynpäätyyn tai muuhun jämäkkään esineeseen. Tämä tekee saavalle osapuolelle helpommaksi työntää itseään häneen yhtyvää miestä kohti voimakkaammin, mikä puolestaan helpottaa rakastelua ja voimistaa miehen erektiota.

Lähetyssaarnaaja twistillä

Jos mielii pitäytyä perinteisemmässä, mutta ylistetyssä, lähetyssaarnaajassa, saa asentoon pienillä muutoksilla enemmän tuntumaa.

Esimerkiksi naisen jalkojen nostaminen hartioille, jalkojen pitäminen V-asennossa tai toisen jalan asettaminen hartialle ja toisen kiertäminen miehen vartalon ympäri tekevät asennosta helpomman ja nautinnollisemman. Myös miehen tukeutuminen käsivarsiensa varaan auttaa lähetyssaarnaajassa, sillä se auttaa jakamaan vartalon painoa. Lisäksi tyynyjen laittaminen naisen lantion alle antaa asentoon uutta kulmaa.

Seisten sivusuunnassa

Ei kannata myöskään unohtaa sivuttaissuuntaa hyödyntävien seksiasentojen nautinnollisuutta. Isompikokoiselle miehelle asento luonnistuu hyvin esimerkiksi sohvaa tai sänkyä apuna käyttämällä. Saava osapuoli menee makaamaan sohvalle tai sängylle sivuttain ja avaa jalkansa, jotta mies voi yhtyä häneen seisoen. Näin penetraatioon tulee uutta kulmaa, näkymät paranevat ja asennossa on helppo pysyä.

Kuinka tärkeää vaihtelu on seksissä? 
(Artikkeli jatkuu videon alla.)


Lehmityttö väärinpäin

Myös lehmityttö väärinpäin -seksiasento – eli asento, jossa nainen on miehen päällä selin tähän – on hyväksi havaittu seksiasento isommille miehille, erityisesti jos kiloja on vatsan seudulla. Kun päällä oleva nainen nojaa eteenpäin ja liikkuu edestakaisin, miehen vatsa ei ole tiellä. Samalla mies saa nauttia näkymistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja