Varo liukastumista! Poimi toimivat vinkit seksiin suihkussa

Seksin harrastaminen suihkussa ei ole kaikista yksinkertaisin, mutta tiettyjä vinkkejä hyödyntämällä siinäkin voi onnistua.

Seksi suihkussa näyttää ainakin elokuvissa kiihkeältä ja tyydyttävältä, mutta tosielämässä suihkuseksi voi olla turhauttavaa ja ainakin vaikeampaa kuin miltä se televisiossa voi näyttää.

Suihkuseksin hankaluuteen vaikuttaa parikin seikkaa. Ensinnäkin liukkaalla suihkun lattialla puuhailu voi olla jopa vaarallista puuhaa, sillä se altistaa loukkaantumisille. Toisekseen vesi huuhtoo kosteutta sieltä, missä sitä eniten tarvitaan. Ilman luonnollisia liukasteita seksin harrastaminen voi tuntua ikävältä. Myös oikean asennon hakeminen tuo omat haasteensa kiihkeisiin suihkutunnelmiin.

Joskus suihkussa seksin harrastaminen voi kuitenkin olla ainoa mahdollisuus, jos esimerkiksi muualla talossa tai sukulaisten luona on muutoin tungosta. Refinery29-sivusto listasi joitain vinkkejä suihkuseksin onnistumiseen.

Yhdyntä on haasteellista, tehkää jotain muuta

Suihkussa on liukasta. Kaikki se saippua ja vesi johtaa helposti siihen, että liukastutte yrittäessänne yhdyntää. Myös orgasmin saavuttaminen voi olla vaikeaa, kun kaikki keskittyminen menee siihen, että pysyisi pystyssä yhdellä jalalla.

Sen sijaan, että tuhlaisitte energiaanne siihen, että keksisitte, miten saisitte yhdynnän onnistumaan muutoin kuin menemällä makuulle kylmänkostealle lattialle, tehkää muita juttuja. Kosketelkaa toisianne. Yhdynnän yrittäminen paineen alla vie kaiken hauskuuden siitä.

Älkää pitäkö kiirettä

Nauttikaa suihkusta. Peskää toisenne kauttaaltaan. Suihku voi olla hyvin sensuelli kokemus ilman seksiäkin, joten ottakaa kaikki irti sen romanttisesta puolesta. Suihku yhdessä on hyvää esileikkiä.

Kokeilkaa suutelua veden alla

Jos meno muuttuu kiihkeäksi suihkussa, ei ole kovinkaan yllättävää, että vettä on sitten kaikkialla. Sitä valuu kasvoillesi ja silmillesi, luultavasti suuhusikin, kun alatte suudella. Älkää antako tämän tulla lemmenhetken tielle.

Totutelkaa veteen, vaikka välillä joutuisittekin sylkemään sitä suustanne.  

Jos olette tarpeeksi rohkeita, kokeilkaa seksiasentoja

Jos haluatte välttämättä kokeilla yhdyntää, on olemassa asentoja, jotka ovat parempia kuin toiset. Tasapaino on ainakin tärkeä säilyttää. "Kolmijalassa" nainen nostaa toisen jalan seksikumppanin ympärille. Kannattaa varmistaa, että toinen jalka on tukevasti maassa. Toinen hyvä vaihtoehto suihkussa on seisten ja takaapäin, mutta tässäkin kannattaa varmistaa, että takana olevalla on tukeva ote jostain muusta kuin sinusta toisella kädellään.

Jos yhdyntä ei yrityksistä huolimatta toimi, kokeilkaa jotain muuta! Käsien ja suun käyttö on enemmän kuin sallittua.

Lähde: Refinery29

Lue myös:

    Uusimmat