Kuinka kauan unelmien yhdyntä kestää? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kuinka kauan yhdyntä kestää? Entä kuinka kauan sen unelmissasi pitäisi kestää?" kysyy nimimerkki Juu123.

Näin naiset vastasivat

"Kokemuksella normaalisti noin 10 minuuttia. Lähtökohtaisesti lähemmäs puoli tuntia olisi riittävä, että nainenkin pääsee mukaan."
– 31, avioliitossa

"Riippuu kiiman tasosta. Jos on todella valmis tulemaan, pari minuuttia riittää. Sitten taas vähän ajan kuluttua uudestaan."
​​​​​​​– 30, parisuhteessa

"Kymmenestä työnnöstä tunnin-kahden sessioihin. Pidemmissä mukana suu- ja käsiseksiä ja pieniä hellittely- ja höpöttelytaukoja."
– 41, parisuhteessa

"Kyllä tuommoinen 10–20 minuuttia riittänee, sitten alkaa jo sattua. Joskus on tosielämässä kestänyt kauemminkin, se alkaa olla jo epämukavaa. Eli ei todellakaan mitään kahden tunnin 'jyystöjä' minulle, kiitos."
– 33, avoliitossa

"Kesto riippuu mielestäni paljon tilanteesta, kiihottumisen asteesta, kumppanista, latauksesta ynnä muusta. Suorituspaineet tappavat hyvän seksin, seksille pitää olla kunnolla aikaa! Jos kumppani laukeaa kovin nopeasti ja molemmista tuntuu siltä, että haluttaisi lisää, voi ottaa toisen kierroksen. Lepäillään ja vähitellen lämmitellään suudelmien, kosketusten, suuseksin kautta kohti uutta yhdyntää. Parasta on kun 'palikat' sopii hyvin yhteen ja siten löytyy molemmille mieleinen asento."
– 47, sinkku

"Itse yhdynnän ei tarvitse kyllä yhtäjaksoisesti kestää varttia kauempaa, ainakaan jos se on niin sanotusti kovempaa jyskytystä. Rauhallisempaa menoa jaksaa kenties pidempäänkin. Seksi kokonaisuudessaan voi kestää pitkäänkin, mutta kun yhdynnästä kysyttiin, niin väitän, että vartti hipoo täydellisyyttä. Puoli tuntia on ehdoton maksimi, sitten ainakin tauko!"
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat