Onko oikeasti pareja, jotka harrastavat seksiä viisi kertaa päivässä? Raati vastaa: "Ei se ole myytti"

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Haluaisin suhteessani enemmän ja erilaista seksiä. Miten ottaisin asian esiin?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Leffoissa rakastuneet parit aina harrastavat seksiä, pitävät pienen tauon ja alkavat heti uusiin puuhiin. Itse en tähän ole koskaan kyennyt, ja pidänkin tätä ihan myyttinä. Mutta onko oikeasti ihmisiä, jotka "tekevät sitä" vaikka 5 kertaa päivässä? Onko kyseessä suhteen alun ilmiö, vai jatkuva asia? Montako kertaa seksiä päivässä on sinulle normi?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Kerran päivässä on normi, joskus enemmän – ja ihan pitkässäkin suhteessa."
– Nainen, 50, sinkku

"Kerran päivässä, jos sitäkään."
– Nainen, 21, kihloissa

"Olen päivät töissä, eikä alapääni muutenkaan kestä viittä kertaa, se on kumminkin fyysinen homma."
– Nainen, 38, parisuhteessa

"'Ennätys' on 7 kertaa päivässä, mutta normi on 1 kerta."
– Mies 35, parisuhteessa

"Kyllä olen ollut suhteessa, jossa kuuden vuoden jälkeen seksiä saattoi olla viisi kertaa päivässä. Kyse on pään sisäisestä virittäytymisestä, halusta saada, halusta antaa, suloisesta symbioosista."
– Nainen, 39, parisuhteessa.

Katso myös: "Harrastimme seksiä sata päivää putkeen – näin kävi!" Kannattaako netin seksihaasteisiin osallistua?  Juttu jatkuu videon alla.

"Olen kokenut, että juuri suhteen alkuaikoina on hyvinkin normaalia itselleni, että harrastetaan seksiä useampia kertoja päivässä. Jatkuvasti haluttaa, kun uutuudenviehätys on vielä läsnä ja seksi toimii muutoinkin mahtavasti."
– Nainen, 22, sinkku

"Ei se ole myytti. Löysin oikean miehen, jonka kanssa halut kohtaa. Meillä on seksiä normaalisti 2–5 kertaa päivässä. Kahdestaan ollessa yli 10 kertaa. Useita kertoja putkeen. Ja olemme olleet yhdessä jo vuosia. Vire pysyy yllä, kun sen eteen tekee töitä."
– Nainen, 35, kihloissa

"Kannattaa erottaa leffan ja todellisuuden ero. Toki joskus voi haluttaa montakin kertaa päivässä, jos on aikaa ja mahdollisuus moiseen, mutta harvempi kai pitkässä parisuhteessa haluaa jatkuvasti päivittäin, saati sitten monta kertaa päivässä."
– Nainen, 38, sinkku

"En tiedä, miten parisuhteessa, mutta itselläni ollut fwb-tyylisiä panokavereita, joiden kanssa tavatessa yleensä peuhattiin 2 erää, välissä "lepotauko". Hyvin tuntuivat kundit jaksavan/kykenevän, ikää kylläkin vain 25–28 vuotta."
– Nainen, 50, eronnut

"Suhteemme alussa tuli toisinaan harrastettua päivän aikana useita kertoja, nyttemmin, monen vuoden jälkeen, ei saman päivän aikana kuin korkeintaan kaksi kertaa."
– Nainen, 27, avoliitossa

"Pari-kolme kertaa [päivässä] tuli miehen kanssa seksiä harrastettua, ja pitkän kaavan kautta. Nyt, 15 vuotta myöhemmin, on seksi vähentynyt: hyvä kun pari kertaa viikossa. Kun sessio ohi, ei enää tee mieli kummallakaan."
– Nainen, 37, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat