OnePlus: Jo miljoona OnePlus 6 -puhelinta myyty – yli kolme kertaa edeltäjiään nopeammin

OnePlus on vahvistanut myyneensä jo yli miljoona uutta OnePlus 6 -älypuhelinta. OnePlus 6 tuli myyntiin ympäri maailman 21. toukokuuta pop-up-myyntitapahtumissa ja varsinaisesti 22. toukokuuta. 5. kesäkuuta saataville tuli myös ensimmäinen rajoitettu erä valkoista Silk White Limited Edition -väriä.

OnePlus 6 ylsi miljoonamyyntiin vain reilussa kolmessa viikossa, 22 päivässä, kun sen edeltäjistä sekä OnePlus 5:ltä että OnePlus 5T:ltä tähän samaan lukemaan pääsy vaati kolmisen kuukautta.

Aiempiin OnePlus-puhelimiin nähden OnePlus 6 tuo merkittävällä tavalla uutta kolmella eri osa-alueella. Design on mennyt uusiksi lovinäytöllä ja lasisella takapinnalla, suorituskyky paranee Qualcommin tämän vuoden huippupiirin Snapdragon 845:n voimin ja kameraa on parannettu niin suuremmalla kennon koolla kuin myös optisen kuvanvakaimen lisäämisellä. Suomessa OnePlus 6:n hinnat lähtevät 64 gigatavun mallin 519 eurosta.

Suomessa OnePlus 6:ta myy ensimmäisenä OnePlus-puhelimena Elisan lisäksi myös Telia. OnePlus kerää valtaosan puhelinmyynnistään oman verkkokauppansa kautta, mutta on viime vuosina lähtenyt laajentamaan myös operaattorimyyntiin, minkä lisäksi Intiassa kumppanina on Amazon-verkkokauppa.

Suomessa OnePlussan puhelin on pitänyt Elisan myydyimpien puhelinten listan kärkipaikkaa puolentoista vuoden ajan. Viime kuussa OnePlus 6:n lanseeraus nosti sen sekä Elisan että Telian myyntilistojen kärkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja