OnePlus: Jo miljoona OnePlus 6 -puhelinta myyty – yli kolme kertaa edeltäjiään nopeammin

OnePlus on vahvistanut myyneensä jo yli miljoona uutta OnePlus 6 -älypuhelinta. OnePlus 6 tuli myyntiin ympäri maailman 21. toukokuuta pop-up-myyntitapahtumissa ja varsinaisesti 22. toukokuuta. 5. kesäkuuta saataville tuli myös ensimmäinen rajoitettu erä valkoista Silk White Limited Edition -väriä.

OnePlus 6 ylsi miljoonamyyntiin vain reilussa kolmessa viikossa, 22 päivässä, kun sen edeltäjistä sekä OnePlus 5:ltä että OnePlus 5T:ltä tähän samaan lukemaan pääsy vaati kolmisen kuukautta.

Aiempiin OnePlus-puhelimiin nähden OnePlus 6 tuo merkittävällä tavalla uutta kolmella eri osa-alueella. Design on mennyt uusiksi lovinäytöllä ja lasisella takapinnalla, suorituskyky paranee Qualcommin tämän vuoden huippupiirin Snapdragon 845:n voimin ja kameraa on parannettu niin suuremmalla kennon koolla kuin myös optisen kuvanvakaimen lisäämisellä. Suomessa OnePlus 6:n hinnat lähtevät 64 gigatavun mallin 519 eurosta.

Suomessa OnePlus 6:ta myy ensimmäisenä OnePlus-puhelimena Elisan lisäksi myös Telia. OnePlus kerää valtaosan puhelinmyynnistään oman verkkokauppansa kautta, mutta on viime vuosina lähtenyt laajentamaan myös operaattorimyyntiin, minkä lisäksi Intiassa kumppanina on Amazon-verkkokauppa.

Suomessa OnePlussan puhelin on pitänyt Elisan myydyimpien puhelinten listan kärkipaikkaa puolentoista vuoden ajan. Viime kuussa OnePlus 6:n lanseeraus nosti sen sekä Elisan että Telian myyntilistojen kärkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja