Omistaja hämmästyi – karhun onnistui lahjoa vahtikoira kolmesti: "Jos karhu tarjoaa paremman diilin..."

Kanadassa vahtikoiran virkaa suorittava Brick-koira ei aivan ole onnistunut tehtävässään.

Kaikilla on hintansa. Niin myös Kanadan Ontariossa asustavalla Brickleberry-nimisellä vahtikoiralla, "Brickillä".

Brickin omistaja, Jesse Jordan, paljasti nimittäin Twitterissä, että hänen vahtikoiransa on ilmeisesti lahjottavissa. Koira oli kolmeen eri otteeseen todistanut, että sen uskollisuus oli myynnissä eniten maksavalle.

Jesse selitti twiitissään, kuinka lemmikki oli unohtanut toimensa vahtikoirana lahjuksia vastaan. Karhu oli miehen mukaan kantanut lemmikille luita päästäkseen tonkimaan Jordanin perheen roskiksia.

– Idiootilla karvaisella pojallani on yksi työ öisin – haukkua asioille ja saada ne lähtemään pois. Helppoa, eikö? Karhu on kuitenkin oppinut, että karvainen poikani on ostettavissa. Tämä on kolmas kerta, kun sille on lahjoitettu kauriin luita vastineeksi pääsystä roskiksilleni, ja se vain jatkaa sitä, Jesse manaa twiitissään.

Twiitillä on jo yli 326 000 tykkäystä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jesse joutuukin nyt harkitsemaan työvelvoitteista luopumista Brickin kohdalla.

– Vaikka käytännössä luovutin koiralleni tämän valta-aseman, on hyvin selvää, ettei sillä ole mitään käsitystä siitä, kuinka oikeasti tehdä työ kunnolla. Minun pitää siivota tämä valtava sotku, mutta myös nähdä, kuinka se asettaa oman etunsa etusijalle. Selvästikään minulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin asettaa se syytteeseen virkarikoksesta, Jesse jatkaa toisessa twiitissään. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jesse kertoo, että Brick on sekoitus mastiffia, ajokoiraa ja beaglea. Mies on kasvattanut koiraa sen syntymästä lähteien, kun sen oma äiti kuoli vain päiviä Brickin syntymän jälkeen.

– Se on mahtava lasten kanssa, ja ilmeisesti karhujen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Useat Twitter-käyttäjät osoittavat huolensa koskien koiran turvallisuutta, mutta Jesse selitti, että Kanadassa mustakarhut ovat enemmänkin riesa kuin uhka.

– Tarkoittaen sitä, että Brick ei todennäköisesti tule syödyksi. Jos tulisi, en antaisi sen nukkua ulkona, Jesse vakuuttaa.

"Jos karhu tarjoaa paremman diilin..."

Moni Twitter-käyttäjä piti koiran lepsua uskollisuutta huvittavana.

"Tämä vain osoittaa, ettet maksa sille tarpeeksi. Jos karhu tarjoaa paremman diilin, et voi syyttää sitä siihen tarttumisesta. Kapitalismia."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Bored Panda, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat