Koira kärsi valtavasta eroahdistuksesta, kun omistaja oli poissa – nerokas keino rauhoitti lemmikin: "En oikeasti uskonut, että se toimisi"

Miksi koira läähättää? 0:42
Miksi koira läähättää?

Koira sai ihanteellisen korvaajan omistajalleen.

Hiljattain 15 vuotta täyttänyt Shorty-koira on asunut omistajansa Marcin luona viimeiset 11 vuotta. Marcin Kristen-vaimo kertoo Bored Panda -sivustolle miehensä pelastaneen pienen koiran eläinsuojasta, jossa työskenteli itse.

Shorty ei ole poistunut Marcin viereltä vuosiin ja jopa matkustaa miehen mukana. Ikä on kuitenkin tuonut omat haasteensa pienen koiran elämään, eikä se ole enää viime aikoina päässyt mukaan matkoille terveysriskien vuoksi.

– Kun Marc on poissa, Shorty on äärimmmäisen ahdistunut. Se haukkuu ja itkee, eikä mikään rauhoita sitä, Kristen kertoo.

Kristenin mukaan Shortya ei lohduta edes hänen seuransa tai muiden koirien läsnäolo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lopulta Kristenin äiti keksi ratkaisun koiraa ahdistaneeseen tilanteeseen.

– Hän oli käymässä eräänä päivänä, kun Marc oli poissa, ja näki, kuinka pois tolaltaan Shorty oli. Hän meni kotiin ja tilasi mannekiinin halloween-liikkeestä sinä iltana, Kristen selittää.

"En oikeasti uskonut, että se toimisi..."

Nainen myöntää, ettei uskonut kikan toimivan.

– Kun hän kertoi minulle siitä, ajattelin, että hän on sekaisin. En oikeasti uskonut, että se toimisi, vaan että se olisi vain hauska tilaisuus ottaa kuva, Kristen sanoo.

Kristen kuitenkin kokeili ja puki mannekiinin miehensä vaatteisiin. Hän puki sille jopa tatuointihihat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ja uskomatonta kyllä, mannekiini meni Shortyyn täydestä. Päästyään sohvalle mannekiinin syliin koira rauhoittui täysin.

Nukke auttoi rauhoittamaan myös muita seniorikoiria, joita Vintage Pet Rescue -järjestöä pyörittävällä parilla on jopa 32. Avustuksilla pyörivä koirien vanhainkoti toimii Rhode Islandilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: Bored Panda

Lue myös:

    Uusimmat