Oletko kuullut näitä? Tätä miehen iskurepliikit todella tarkoittavat!

Kliseiset iskurepliikit ovat aihe, josta naiset saavat helposti aikaan puheenaiheen. Mies saattaa kuitenkin tarkoittaa sanoillaan todellisuudessa jotain aivan muuta, kuin ensin voisi ajatella. Oletko sinä tulkinnut iskurepliikkejä väärin?

Vaikka iskurepliikit puhuttavat vuodesta toiseen, sortuvat miehet käyttämään tiettyjä kliseitä yhä – täysin tosissaan. Miehet eivät kuitenkaan tarkoita sanoillaan välttämättä juuri sitä, mitä aluksi luulisi.


Kun mies sanoo: Haluan rinnalleni jonkun, joka huolehtii itsestään.

Mies tarkoittaa: Tulevan kumppanini tulee aina olla täydessä tällingissä.

Naiset tulkitsevat kommentin usein näin: Tietysti ulkonäölläkin on merkitystä. Tämän korostaminen kuulostaa kuitenkin siltä, että miehellä on hyvin korkeat odotukset.


Kun mies sanoo: Minulle on sanottu, että olen loistava hieroja.

Mies tarkoittaa: Olen harrastanut seksiä useiden naisten kanssa ja fyysisyys on minulle hyvin tärkeää. Parisuhde ei minua kiinnosta.

Naiset tulkitsevat kommentin usein näin: Vastaavan kuuleminen miehen suusta aiheuttaa hämmennystä. Miksi mies kokee tarpeelliseksi kertoa jotain vastaavaa? Millä tapaa minä olen erityinen, kun hänellä on tapana rentouttaa muitakin hieronnalla?


Kun mies sanoo: Minä kohtelisin sinua kuin prinsessaa.

Mies tarkoittaa: Aion kerskailla hyvillä tuloillani, upealla autollani ja seurapiiriystävilläni koko ensitreffien ajan.

Naiset tulkitsevat kommentin usein näin: Upeaa, että mies ymmärtää panostaa oman hyvinvointinsa lisäksi ajatuksella myös naiseen. Ei kai hän kuitenkaan kuvittele olevasi minun yläpuolellani?


Kun mies sanoo: Odotan tapaavani uuden ihmisen, jotka kanssa suhde jatkuu, jos se tuntuu oikealta.

Mies tarkoittaa: Tapailen jatkuvasti eri naisia.

Naiset tulkitsevat kommentin usein näin: Mies vaikuttaa rennolta ja siltä, ettei hän ota elämästä sen turhempia paineita. Osaako hän kuitenkaan ottaa vastuuta asioista?


Kun mies sanoo: Olen itsevarma, mutta en ylimielinen.

Mies tarkoittaa: Olen yksi ylimielisimmistä ihmisistä, jonka olet koskaan tavannut.

Naiset tulkitsevat kommentin usein näin: Mies vaikuttaa siltä, että hän on aina tiennyt, mitä hän haluaa. Kelpaanko minä virheineni hänen täydelliseen maailmaansa?


Kun mies sanoo: Haluan pysyä hyvässä kunnossa ja treenaan siksi säännöllisesti.

Mies tarkoittaa: Kroppani on minulle pakkomielle ja tuomitsen ihmiset, jotka eivät huolehdi itsestään yhtä orjallisesti.

Naiset tulkitsevat kommentin usein näin: Arvostan sitä, että mies on sitoutunut pitämään itsestään huolta ja hänellä on itsekuria. Valitsisiko hän kuitenkin ennemmin treenit kuin koti-illan minun kanssani?

Lue myös:

AVA

Kuva: Shutterstock

Osittainen lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja