Puuduttaako parisuhde? Näin pidät hauskaa kumppanisi kanssa!

Kun muistaa vähän höllätä ja pitää kumppanin kanssa hauskaa, on parisuhteessa elelykin mukavampaa. Nappaa vinkit talteen!

Elämästä ja parisuhteesta tulee paljon nautittavampaa ja helpompaa, kun kaikkeen ei suhtaudu niin kireästi. Se auttaa myös selättämään ne stressaavat päivät, kun mikään ei tunnu menevän putkeen. Kenties terveen ja onnellisen parisuhteen salaisuus onkin siinä, että hauskuudessa ei milloinkaan säästellä!

Lovingyou.com listasi vinkkejä siihen, kuinka pitää enemmän hauskaa parisuhteessa. Ehkäpä jokin näistä saattaisi piristää rakkauselämäänne!

Naurakaa enemmän, valittakaa vähemmän

Onnellisten ihmisten on helppo pitää hauskaa. Ilo piristää parisuhdetta ja onnellinen parisuhde johtaa antoisaan elämään. Kaikki liittyvät toisiinsa. Mikä ikinä saakaan teidät nauramaan – on se sitten jonkin hauskan asian muisteleminen tai ilmeillä hulluttelu – se on välttämätöntä onnellisuuttanne ajatellen. Nauraessasi et enää muista, mikä sinua stressasi tai ahdisti. Yhdessä nauraminen muistuttaa myös siitä, miksi rakastuitte toisiinne.

Uhkailkaa kutittamisella

Jo pelkällä kutittamisella uhkaaminen voi aloittaa naururemakan. Innokas odotus voi olla hysteeristä. Usein toisen koskettelu ja leikkisyys saattavat unohtua parisuhteessa. Kutittelu on yksi tapa osoittaa rakkautta sekä kiintymystä – ja keventää tunnelmaa.

Varatkaa kalenterista aikaa hauskanpidolle

Oli kyseessä sitten after work -treffit ravintolassa, kisa keilaradalla viikonloppuna tai reissu huvipuistoon lasten kanssa, suunnitelkaa etukäteen hauskoja aktiviteetteja kalenteriin. Tuo myös helpotusta työntekoon ja stressiin, kun odotettavissa on jotain mukavaa tekemistä puolison tai koko perheen kesken.

Yllätä kumppanisi

Vaikka hän väittää, ettei pidä yllätyksistä, hän pitää niistä. Yllätyksen ei tarvitse olla mitään jättimäistä tyyliin kallis ulkomaanmatka. Ole luova ja ajattele persoonallisesti. Jos ideat ovat vähissä, kukkakimpun lähettäminen töihin ilman erityistä syytä tai erityisen herkullisen illallisen tarjoaminen kotona toimivat aina.

Olkaa spontaaneja

Vaikka onkin tärkeää varata kalenterista aikaa hauskanpidolle, on hyvä myös elää hetkessä. Lyhyt viikonloppuloma lähistöllä tai extempore-reissu konserttiin – tai jopa töistä hyvissä ajoin lähteminen kotiin perheen kanssa aikaa viettämään on mahtava, spontaani tapa osoittaa rakkautta.

Liika totisuus laittaa unohtamaan sen, mikä todella on tärkeää: kumppanisi ja perheesi tuki. He ovat elämässäsi, jotta he voivat tuoda elämääsi iloa ja jotta sinä voit ilahduttaa heitä. Pidä hauskaa ja säästä totisuutesi vaikkapa seuraavaan työpalaveriisi!

AVA

Lähde: Lovingyou.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja