Mainos

Olen niin puutteessa, että näen seksiunia – kehtaanko kertoa miehelleni? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mies ei halua esileikkiä. Ei suutelua ei hellää koskettelua, vaan suoraan yhdyntään. En saa enää orgasmia yhdynnässä, jollen käytä apuvälinettä. Mutta onneksi näen villejä seksiunia miltei joka yö, ja saan useampia orgasmeja. Ne pelastavat tilanteeni. Mies valittaa, kun ääntelen unissani. Kehtaanko kertoa, mitä varten? Vai taas sanoa asiasta, eli että seksi on meillä tosi tylsää? Vai pitäisikö vaihtaa miestä? Mitä teen?" kyselee nimimerkki Kosketa mua!.

Näin miehet vastasivat

”Puhukaa enemmän hyvät ihmiset. Joskus voi olla, että siitä ja vain siitä kiikastaa. Jos ei sitten puhumalla parane, on parempi miettiä muita vaihtoehtoja. Jos vaikka itse avaudut ekana noista yöllisistä ääntelyistä, voi olla, että miehelläsi naksahtaa omat palikat paikalleen itsestään.”
– 55, naimisissa

"Jätä se sika. No, leikki leikkinä. Ensin pitäisi tietää, mitä mies saa esileikistä: koskettelua, suuseksiä vai pelkkää suutelua? Viimeksi mainittu ei vain kiinnosta kaikkia, vaan sen pitää olla osa koko pakettia. Mausteena nimittäin. Jos esileikki on periaatteessa molemminpuolista, ota pelkkä jyystäminen puheeksi. Toki tuon pitäisi selviö muutenkin, sillä ei pelkkä yhdyntä voi pitkän päälle kiihottaa ketään, jos tarjolla on rehdit esileikit. All work and no play makes Jack a dull boy."
– Herra 47, aviossa

"Tietty jokaisessa parisuhteessa seksi vähenee alun menoista. Aika monilla, ja joo, itsellä, se on myös usein sitä ujoutta. Tarkoitan seksihalujen hiipumista. Haluja on ja tietty porno(kin) kiinnostaa, luulen että molempien pitäs varmaan katsoa peiliin ja toisiin enemmän.

Ei me helpolla osata puhua ääneen haluista ja himoista ja kun niistä kysyy, tulee häpeä ja se näkyy örinänä ulospäin. Himoja varten me kaivataan virikkeitä ja innostusta, eli viettelemistä lisää, ja jotain sellaista, mitä ei osata yhtään odottaa. Usein sellanen perusmeininki voi olla boring, eli jotta sen himon saa jylläämään, voisi puhua fantasioista ja sitten totetuttaa niitä! Ja joo, joskus naiset osaatte sen toteuttamisen alun paremmin. Ei me ilmankaan osata olla."
– 37, parisuhteessa

"Kuulostaa jotenkin käsittämättömältä, että mies ei halua esileikkiä. Kuulostaa siltä, että mies käy sinussa ihan niin kuin kävisi maksullisessa naisessa. Asiasta pitää ehdottomasti puhua, ja suhteessa on hyvin tärkeää puhua omista tarpeistaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että seksi ei aina voi olla ns. viikonloppuseksiä ja joskus se nopea hetkikin voi olla ihan yhtä mukavaa. Mies voi kertoa myös vian johtuvan osittain sinusta. Siitä ei saa suuttua, vaan ottaa opiksi, paitsi jos se on vain tyhjänpäiväinen selitys, jossa ei ole mitään järkeä. Syytä ei kuitenkaan välttämättä löydy, ja jos asia ei puhumalla aukea, tai tekemällä parane, niin sitten on kai parempi vaihtaa miestä johonkin hieman osaavampaan."
– 39, sinkku

"Kertomasi mukaan mies haluaa vain saada itsensä tulemaan ja se riittää hänelle. Jos itse et saa samassa ajassa, niin se on oma mokasi. Näin hän todennäköisesti ajattelee. Toisin sanoen, hänellä on väärä käsitys siitä, mitä seksi on tai mitä se voisi parhaimmillaan olla.

On toki hyvä, että sentään seksiunista saat orgasmeja mutta se tuskin riittää, vaikka ne "pelastaisivatkin" tilanteesi. Seksiunet ovat vain hetkellinen helpotus, mutta eivät kuitenkaan vastaa oikeata kontaktia toisen ihmisen kanssa ja hyvää seksiä.

Jos mies on noin huono seksissä, niin voit hyvin kertoa, että unesi tyydyttävät sinut paremmin kuin hän. En näe syytä, miksi et voisi sanoa, kun hän on kuitenkin syypää siihen, ettet saa tarvitsemaasi esileikkiä ja nautintoa. Katso. miten hän siihen reagoi. Jos valittaa vielä, eikä esitä kiinnostusta oppia paremmaksi, niin olisi varmasti parempi katsella uutta, joka ymmärtää hyvän seksin päälle. Mielestäni esileikki kuuluu kokonaisuuteen. Aina on edes jonkin verran esileikkiä, jopa ennen "pikaisia"."
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.