Odottamaton paljastus James Bond -elokuvan kulisseista – salainen agentti on isä!

5:12
Maailmalla nousi viime kesänä kohu, kun tuotanto paljasti, että tulevan Bond-elokuvan agentti 007 on nainen

Brittilehdet kertovat, että uusimmassa Bond-elokuvassa legendaarinen salainen agentti on myös 5-vuotiaan tyttären isä.

James Bond -elokuvasaagan uusin elokuva No Time To Die on viivästynyt lukuisia kertoja. Ensi-iltaa jouduttiin keväällä lykkäämään koronaviruspandemian vuoksi syksyyn, mutta huhut tulevan elokuvan sisällöstä käyvät kuumina.

Viime kesänä maailmalla häkellyttiin, kun julki tuli tieto siitä, että legendaarista koodinimeä 007 kantaa elokuvassa nainen. Brittilehdet The Sun ja Daily Mail kertovat nyt, että elokuvan kulisseista tihkuu lisää yllättäviä paljastuksia. Lehtitietojen mukaan Daniel Craigin näyttelemästä James Bondista on nimittäin tullut isä!

Huhut lähtivät liikkeelle, kun elokuvan työlistoja putkahti myyntiin eBayhin. Brittilehtien mukaan lapsen äiti on tohtori Madeleine Swann (Lea Seydoux), jonka lisäksi työlistoissa on mainittu Mathilde-niminen tyttö, jota esittää 5-vuotias Lisa-Dorah Sonne. Brittilehtien mukaan hän on elokuvassa James Bondin tytär.

Uuden elokuvan tapahtumat alkavat lisäksi juuri viisi vuotta sarjan edellisen elokuvan Spectren jälkeen, jonka lopuksi Bond karkasi Aston Martinilla yhdessä tohtori Swannin kanssa.

Kohtaus, jossa Bondin tytär nähdään, on Daily Mailin tietojen mukaan kuvattu viime syksynä Italiassa. Samassa kohtauksessa nähdään myös Lashana Lynchin esittämä agentti 007, joka on nimeltään Nomi.

– Kyllä, se on totta. Bond on isä. Daniel tahtoi tehdä tästä Bond-elokuvasta kiinnostavimman ja viihdyttävimmän, mitä on nähty, nimetön sisäpiirilähde vahvisti lehdelle.

– Daniel on vanhempi ja myös hänen James Bondinsa kypsyy ja katsoo elämää myös isyyden näkökulmasta. Mutta siinä on paljon muutakin, lähde paljastaa.

Myös kaikkien aikojen kalleimmaksi Bond-elokuvaksi nousevan No time to Die -elokuvan ensi-illan on tällä tietoa määrä olla marraskuussa.

Elokuva ei säästynyt kohuilta myöskään talvella, kun tuotanto julkisti, että sen tunnuskappaleen esittää teinisensaatio Billie Eilish, josta tulee samalla kaikkien aikojen nuorin Bond-tunnarin esittäjä.

Fanit pelkäsivät asian tultua julki, ettei tuloillaan ole tällä kertaa "perinteistä Bondia" myöskään tunnusmusiikin muodossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja