Uuden James Bond -elokuvan tunnuskappaleen esittää 18-vuotias Billie Eilish – fanit pöyristyivät yllätysratkaisusta

5:12
Tulevassa James Bond -elokuvassa agentti 007 on nainen

007-elokuvien ystävät pelkäävät, ettei tunnuskappaleesta ole tulossa perinteistä Bond-biisiä.

Uuden James Bond -elokuvan on määrä tulla elokuvateattereihin huhtikuussa. Elokuva on viivästynyt erinäisten vaikeuksien takia, mutta tiistaina tulleiden uutisten perusteella No Time to Die -elokuva on jo askeleen lähempänä valmista.

Tuotanto nimittäin tiedotti, että elokuvan tunnussävelmän esittää 18-vuotias teinisensaatio Billie Eilish.

Asia julkistettiin James Bond -elokuvien virallisella Twitter-tilillä tiistaina.

– Tuntuu hullulta olla osa tätä kaikin puolin, Eilish päivitteli lausunnossaan.

– Näin legendaariseen elokuvasarjaan lukeutuvan elokuvan tunnuskappaleen esittäminen on valtava kunnia. James Bond on siistein elokuvien sarja, joka on olemassa, artisti hehkutti.

Twitterissä kerrottiin myös, että Eilish on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä veljensä Finneas O’Connelin kanssa.

Sky Newsin mukaan Eilishistä tulee kaikkien aikojen nuorin artisti, joka on päässyt esittämään Bond-tunnarin. Sam Smith oli 23-vuotias tehdessään tunnuskappaleen edelliseen Bond-elokuvaan, Spectreen. Adele taas puolestaan oli 24-vuotias, kun Skyfall-elokuvan tunnussävelmä julkaistiin.

Los Angelesista kotoisin oleva Eilish on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo monen vuoden mittaisen uran musiikkibisneksessä. Hänet tunnetaan erityisesti kappaleestaan Bad guy.

Netissä liikkui spekulaatioita jopa siitä, että tunnuskappaleen esittäisi Beyoncé, mutta Eilishin nimi tuli monille Bond-elokuvien ystäville täysin puun takaa.

Elokuvien ystävät eivät ottaneet Twitter-viestien perusteella yllätystä vastaan kovin mielissään.

– Tästä tulee surkein tunnari-ikinä, eräs twiittaaja valitteli.

Monet vaikuttivat myös pelkäävän, ettei tuloillaan ole ”perinteistä Bondia” tunnusmusiikin muodossa.

– Sori, mutta tästä tulee kamalaa. Ymmärrä, että kriitikot arvostavat häntä ja monet kuulijat rakastavat häntä, mutta kappale ei tule olemaan Bond-tunnari.

Myös toinen kommentoija valitteli sitä, ettei Bond-elokuvien tunnuskappaleissa olennaista ole se, mikä on juuri elokuvien ilmestyessä ”in” musiikkimaailmassa ja muisteli kaiholla Adelen, Shirley Basseyn ja Tina Turnerin Bond-kappaleita.

– Se ääni, tiedättehän mitä tarkoitan… ja klassiset, ajattomat kappaleet. Tämä tyttö on nosteessa, mutta ei sillä tasolla.

– Neljä minuuttia puhumista ja sitten kuiskailua, eräs puolestaan valitti.

Tuleva Bond-elokuva on ehtinyt aiheuttaa kohua jo muutenkin, kun kesällä uutisoitiin, että tulevassa elokuvassa legendaarinen agentti 007 onkin nainen. James Bondin roolissa nähdään kuitenkin viimeistä kertaa Daniel Craig, jolle No Time to Die on viides Bond-elokuva.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja