Tuleva 007-agentti on nainen – Daniel Craig nähdään eläköityneenä James Bondina

Daniel Craig näyttelee James Bond -rooliaan viimeistä kertaa vuonna 2020 ilmestyvässä elokuvassa.

Pienten kompastuskivien kanssa kamppailevan 25. James Bond -elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa huhtikuussa 2020. Produktiota ovat vaikeuttaneet muun muassa näyttelijä Daniel Craigin loukkaantuminen sekä ohjaaja Danny Boylen jättäytyminen pois projektista. Boyle jättäytyi pois, koska oli tyytymätön elokuvan käsikirjoitukseen.

Nyt elokuvan tarinasta on saatu ripaus lisätietoa. Aikaisemmin on tiedetty, että elokuvassa yhtä päärooleista tulee näyttelemään Captain Marvel -elokuvassakin nähty Lashana Lynch.

Craig tulee yhä olemaan James Bond, mutta ilmeisesti elokuvaan kuuluu kiinnostava käänne: Bond on jäänyt eläkkeelle, ja agentti 007:n tehtävissä toimii Lynchin näyttelemä Nomi-hahmo.

Asiasta kertoi Daily Mail -lehden lähde. Samainen lähde myös kertoi, että Bond tullaan palauttamaan eläkkeeltään takaisin töihin maailmanlaajuisen kriisin vuoksi. 

Daniel Craigin on määrä esiintyä James Bond -hahmona viimeistä kertaa. Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, kuka legendaarisen roolin tulee nappaamaan seuraavassa agenttifilmatisoinnissa. Batman-roolin itselleen napannut Robert Pattinsonon ollut yksi spekuloiduista vaihtoehdoista.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat