Nyt kolahti mehevä huhu Patrik Laineesta

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine on kuuma nimi NHL:n siirtospekulaatioissa. Nyt Laineen nimi yhdistettiin mielenkiintoiseen nippuun.

NHL:n hoito-ohjelmaan kesken päättyneen kauden hakeutunut Laine on tiettävästi halukas siirtymään pois Columbus Blue Jacketsista. Joukkueen GM Don Waddell on vahvistanut, että suomalainen on vapaa keskustelemaan siirrosta, kun hoito-ohjelma hänen osaltaan päättyy. 

Laine on yhdistetty kevään ja kesän aikana useampaan NHL-seuraan. Spekulaatioita ja huhuja on raportoitu muun muassa Minnesotaan, Montrealiin, Seattleen ja Utahiin liittyen.

The Athleticin Aaron Portzline kiskaisee joukkoon jälleen uuden seuran. Portzlinen mukaan yksi usein Laineen ympärillä kiertävä huhu koskisi siirtoa Sebastian Ahon tähdittämään Carolina Hurricanesiin.

Carolina yrittää Portzlinen tietojen mukaan kaupata tshekkihyökkääjä Martin Necasia. Toimittaja raportoi Hurricanesin tehneen NHL-draftin yhteydessä tshekkihyökkääjää koskevan tarjouksen Blue Jacketsille.

– Necas olisi Blue Jacketsille ehdottomasti vahvistus, Portzline kirjoittaa.

Portzlinen mielestä Carolina voisi sujuvasti kotiuttaa Laineen, sillä seuran palkkakatossa on tilaa 11 miljoonan dollarin verran. Laineella on nykyistä sopimustaan jäljellä kaksi vuotta. Hän tienaa 8,7 miljoonaa dollaria kaudessa.

Vaikean kauden läpikäynyt Laine pelasi runkosarjassa vain 18 ottelua. Tehopisteitä kertyi yhdeksän. 

Lue myös:

    Uusimmat