Nyt jäävät kakkoseksi poliisit ja palomiehet – todellinen voimannäyte merivartijalta!

Maski ja räpylät päälle ja partiovenettä hinaamaan. 15 tonnin partiovene liikkuu ihan yhden miehen voimin, kun Länsi-Suomen merivartiosto näyttää taukojumppaosaamistaan.

– Kyllä se painava partiovene ihmeesti lähti vedessä liikkeelle, kun aikansa pulikoi. Se painaa 15 tonnia, joten kyllä siinä sai töitä tehdä. Laitoin vain meripelastuspuvun päälle, maskin ja räpylät. Pelastuslenkki partioveneeseen kiinni ja sitten vaan kädet ja jalat liikkeelle. Viitisentoista metriä sain sitä kiskottua, enempään ei kunto olisi riittänyt, kertoo Timo Tervo, vanhempi merivartija Länsi-Suomen merivartiostosta MTV:lle.

"Me halutaan näyttää myös"

– Oli kyllä ihan maksimisuoritus meikäläiselle. Yritin kroolata, mutta aika lailla räpiköintiä se oli. Suurin työ oli jaloilla.

– Palomiehet ja poliisit ovat näitä taukojumppavideoita tehneet, joten me ajateltiin, että kyllä mekin. Pomot näyttivät idealle vihreää valoa antoivat luvan. Nykyään virkamiestenkään ei tarvitse olla niin vakavia. Haastehan on hauska.

Tervo kertoo, että vesi oli aika raikasta, alle 10 astetta. Taukojumppavideo tehtiin eilen iltapäivällä. Työkaveri oli rannalla ja kuvasi kännykällä.

Videota on kommentoitu muun muassa seuraavasti:

Polttoainekiintiö käytetty tältä vuodelta, varmaan???

Viherpesua, hevosvoimat on vaihdettu sammakkovoimiin.

Puolustusbudjettiin lisää rahaa...

Minäkin aattelin, että on ruvettu kalustosta säästämään..

Eiköhän tällä suorituksella lohjennut voitto näissä Taukojumppa-haasteissa! smilehymiö

Odotan mielenkiinnolla vartiolentolaivueen taukojumppaa

Siinä on poliisipojille vähän taukojumppa mallia

Pohjanmaalla se on sisu joka jyllää 


Lue myös:

    Uusimmat