Nokia esitteli uuden uniseurantalaitteen – ohjaa myös kodin älylaitteita

Nokia on julkistanut CES-messuilla Nokia Sleep -uniseurantalaitteen. Nokia Sleep on ohut anturi, joka sijoitetaan sänkyyn patjan alle.

Nokia Sleepin keräämät tiedot siirtyvät älypuhelinsovellukseen langattomasti Wi-Fi-yhteydellä. Se pitää kirjaa ja analysoi muun muassa unen eri vaiheita, sydämen sykettä unen aikana sekä kuorsaamista.

Lisäksi mielenkiintoisena lisäominaisuutena Nokia Sleep sisältää myös integraation IFTTT-palvelun kanssa. Näin nukkumaanmeno ja herääminen voivat laukaista IFTTT-palvelussa linkitettyjen kodin älylaitteiden toimintoja. Valot voivat esimerkiksi sammua ja syttyä automaattisesti.

Nokia Sleepin toimitukset ovat käynnistymässä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Hintaa laitteella on 99,95 dollaria. Euromääräistä hintaa ei ole vielä tiedossa.

Myös suomalainen Beddit kehitti ja myi aiemmin Nokia Sleepin kaltaista uniseurantalaitetta. Apple osti Bedditin viime vuonna.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja