NHL:n yön suomalaiset: Winnipeg Jetsin valmentaja antoi tehonsa kadottaneelle Patrik Laineelle rajun viestin, Rasmus Ristolaiselle syöttöpiste

Winnipeg Jets voitti voittomaalikisassa Boston Bruinsin 4–3, mutta Patrik Laineelle ilta oli synkkä. Hän joutui vilttiin ja tuhri yrityksensä voittomaalikisassa. Rasmus Ristolainen oli ainoa suomalainen, joka pääsi pisteille kolmen pelin NHL-kierroksella.

Laine pelasi koko NHL-urallaan vähiten, 10.55 minuuttia. Hän ei saanut tililleen yhtään laukausta.

Valmentaja Paul Maurice antoi Laineelle viestin penkittämällä häntä toisessa erässä. Kolmannessa erässä hän pelasi kolme vaihtoa.

Laine sai yrittää voittomaalikisassa, mutta Jaroslav Halak pysäytti hänen yrityksensä.

Laineella on nyt kasassa 12 ottelusta yksi maali. Kaikkiaan hän on tehnyt maaleja tällä kaudella 25.

Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen Sam Reinhartin tekemään Buffalon 2–1-johtomaaliin.

Columbus Blue Jacketsin Markus Hännikäinen palasi kokoonpanoon saatuaan kyynärpäänsä kuntoon. Hännikäinen pantiin loukkaantuneiden reserviin 10. tammikuuta.

Lehterä PHI ei kokoonpanossa

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.

Alla olevalla videolla Sami Vatasen saama tärsky edellisellä kierroksella.