NHL-asiantuntija antoi täyslaidallisen Tuukka Raskille – kyseenalaisti sitoutumisen ja vaati miestä vaihtopenkille: ”Joukkuekaverina olisin vihainen”

3:36
Videolla raportti NHL-kierrokselta.

NHL-asiantuntija antoi täyslaidallisen Tuukka Raskille – kyseenalaisti sitoutumisen ja vaati miestä vaihtopenkille: ”Joukkuekaverina olisin vihainen”

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask on tunnettu varsin rehellisistä kommenteistaan. Suomalaisveskari ei turhaan kierrellyt ja kaarrellut myöskään torstaina, kun hän kommentoi NHL:n pudotuspelien poikkeuksellisia järjestelyjä. Miehen näkemykset aiheuttivat melkoisen myrskyn fanien ja asiantuntijoiden keskuudessa.

– Ollakseni rehellinen pelaaminen ei tunnu pudotuspelikiekolta. Hallissa ei ole faneja, joten tuntuu siltä kuin pelaisi näytösottelua, totesi Rask median edessä.

– Nyt sitä ei ole lainkaan. Se on pitkästyttävää. Välillä otteluissa on torikokouksia ja muuta sellaista. Sitten mennään viisi minuuttia päästä päähän. Tunnelmaa ei ole, joten peli tuntuu näytösottelulta. Yritämme kaikkemme luodaksemme fiilistä ja ollaksemme energisiä, jotta saisimme sen tuntumaan pudotuspeliottelulta, jatkoi Rask.

NBC Sports Bostonin NHL-asiantuntija Joe Haggerty on tunnettu Raskin kova kriitikkona, eikä hän säästellyt sanojaan kuultuaan suomalaisen kommenteista.

– Tuollaisia kommentteja, kun torjuntaprosenttisi on 89,9 ja kun et ajoittain taistele tarpeeksi nähdäksesi kiekkoa? (Jaroslav) Halak maaliin, avautui Haggerty.

– Jos olisin yksi hänen joukkuekavereistaan, joka uhrautuu nyt koko ajan, olisin vihainen. Minulla on vakavia kysymyksiä siitä, voiko luottaa siihen, että Rask antaa parhaansa nyt, kun vaaditaan täyttä sitoutumista, jatkoi Haggerty.

Bruins taipui Carolina Hurricanesille maalein 2–3. Ottelusarja on tasan 1–1.

Katso julkaisu alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja