Suomalaisvahti säkenöi NHL-pudotuspeleissä illasta toiseen: "Hän on ollut valtava pelaaja meille"

3:36
Perjantaiaamun Tulosruutu kertasi yön NHL-kierroksen tapahtumat.

Joonas Korpisalo on ollut Columbuksen ja Tampa Bayn välisen pudotuspelisarjan ehdoton tähti. Sarjan toisessa ottelussa Korpisalo pysäytti 36 kiekkoa ja johdatti joukkueensa 3-1-voittoon. Voitolla Columbus tasoitti sarjan 1-1:een. Korpisalo valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Korpisalo kokosi itsensä hienosti ensimmäisen ottelun jälkeen. Columbus kärsi kirvelevän tappion ottelun viidennessä jatkoerässä, kun Tampa Bay iski voitto-osuman 150 minuutin pelin jälkeen.

Korpisalon otteet maratonottelussa herättivät ihailua, kun suomalainen pysäytti ennätykselliset 85 laukausta. Yhteensä Korpisalo on ehtinyt Tampa Bay -sarjassa torjua kahdessa ottelussa jo 121 kertaa.

Ei siis ihme, että joukkuekaverit antavat maalivahdilleen varauksetonta hehkutusta. Columbuksen tähtisentteri Pierre-Luc Dubois ei säästellyt sanojaan arvioidessaan suomalaisvahtia toisen ottelun jälkeen.

– Hän pääsi tähdistöotteluun, mutta loukkaantui sen jälkeen. Tiedämme kaikki, mihin hän pystyy – hän on yksi liigan parhaista, ja hänellä on tällä hetkellä hyvä tuntuma. Kun teemme virheitä, hän on paikkaamassa niitä ja antamassa meille itseluottamusta. Maalivahdilta ei voi pyytää enempää. Hän on ollut ensimmäisestä ottelusta lähtien mahtava.

Myös tanskalaishyökkääjä Oliver Bjorkstrand kiitteli Korpisalon panosta pudotuspeleissä.

– Hän on ollut valtava pelaaja meille. Hän on tehnyt hienoja torjuntoja.

NHL:n varsinaisten pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarja Columbuksen ja Tampa Bayn välillä jatkuu tilanteesta 1-1.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja