Nerokas isänpäiväkortti valmistuu minuuteissa: Tarvitset vain kartonkia ja karkkia – onnistuu poropeukaloltakin

Askartele isälle veikeä isänpäiväkortti 1:41

Tämän isänpäiväkortin osaa tehdä huonompikin askartelija. Mikä parasta, sinun täytyy syödä vähän karkkia saadaksesi materiaalia kortin askarteluun. Katso videolta Tuunaajamutsin ohjeet superhelppoon isänpäiväkorttiin.

Sunnuntaina vietetään isänpäivää ja iskä ansaitsee ainakin oman korttinsa! Askartelun ammattilainen, omaa Tuunaajamutsi-yritystä pyörittävä Annakaisa Kilpinen vinkkaa superhelpon kortti-idean. Tämän isänpäiväkortin tekemiseen pystyy kuka tahansa, jolla vain pysyy sakset kädessä. 

Kortti tuunataan iskän kauluspaidan muotoon ja paidan sisälle sujautetaan solmio, joka leikellään karkkipaperista. Esimerkkikortissa iskä saa kravatin kettukarkeista eli Fazerin Pihlaja-makeisista, mutta kortin voi tietysti tehdä mistä vain karkkikääreistä! Valitse materiaaliksi vaikka iskän lempikarkkeja.

Kortin tekoon tarvitaan myäs kahta eri väristä kartonkia. Toki kauluspaidan materiaaliksi voi valita halutessaan vaikka sanomalehteä tai muuta ylimääräistä paperia. Osat liimataan tai teipataan yhteen ja taitellaan näppärästi kortiksi. Aikaa kortin tekemiseen menee vain muutamia minuutteja.

Katso videolta superhelpon isänpäiväkortin ohje!


Lue myös:

    Uusimmat