Katin nerokasta lohivoileipäkakkua on testattava: "Superherkullinen voileipäkakku, joka valmistuu nopeasti ja vähistä raaka-aineista"

Voileipäkakku rullan muodossa! Katin loimulohivoileipäkakku valmistuu helposti 1:09 Voileipäkakku rullan muodossa! Katin loimulohivoileipäkakku valmistuu helposti

Voileipäkakku kääräistään nyt rullalle! Testaa Kati "Hellapoliisi"Jaakosen helppoa reseptiä ja katso videolta, miten upea, kääretorttumainen voileipäkakku valmistuu. 

Voileipäkakut kuuluvat suomalaisten juhlapöytään. Vaikka tänä poikkeuksellisena keväänä ei välttämättä suuria valmistujaisjuhlia järjestetäkään, pienen voileipäkakun voi silti aina loihtia juhlapäivän kunniaksi. 

Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen loimulohivoileipäkakku on siitä nerokas, että se valmistuu kääretortun tapaan rullan muotoon. 

 – Loimulohirullakakku on tyylikäs ja superherkullinen voileipäkakku, joka valmistuu nopeasti ja vähistä raaka-aineista. Voit nauttia sen juhlan sijaan myös vaikka iltapalana. Täytteissä voit käyttää mielikuvitusta, Kati vinkkaa.

Katso videolta, miten rullavoileipäkakku valmistuu näppärästi ja nappaa resepti. 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.