NBA-supertähti Kevin Durant solmi 164 miljoonan jättisopimuksen Brooklyn Netsin kanssa – myös toinen huippunimi samaan osoitteeseen

Torontossa riehakkaat voitonjuhlat Raptorsin historallisen mestaruuden ratkettua 1:13
Videolla kuvaa Toronto Raptors -kannattajien voitonjuhlista.

NBA-koripallotähti Kevin Durant vaihtaa seuraa. 30-vuotias Durant kertoi siirtyvänsä Golden State Warriorsista Brooklyn Netsiin.

Liigan parhaisiin pelaajiin kuuluva Durant oli vapaa agentti, sillä hän ei käyttänyt sopimuksensa optiota jatkaa Warriorsissa. Warriors tarjosi Durantille viiden vuoden, 221 miljoonan dollarin arvoista jatkosopimusta, mutta hän kieltäytyi.

Durant kertoi tekevänsä Brooklynin kanssa maksimitason sopimuksen, mikä hänen kohdallaan tarkoittaa nelivuotista, 164 miljoonan dollarin arvoista diiliä.

Brooklyniin ovat mediatietojen mukaan matkalla myös Bostonin Celticsin Kyrie Irving ja New York Knicksin DeAndre Jordan.

Durant pelasi Golden Statessa vuodesta 2016 siirryttyään sinne Oklahoma Citystä. Hän voitti seurassa kaksi NBA-mestaruutta 2017 ja 2018 ja valittiin molemmilla kerroilla finaalien parhaaksi pelaajaksi.

Päättynyt kausi loppui Durantin osalta akillesjännevammaan NBA-finaaleissa. Vamma on sen verran vakava, että ensi kausi saattaa jäädä häneltä kokonaan väliin.

Lue myös:

    Uusimmat