Nathalien ja tytärten piti päästä McDonald'sin autokaistalle, mutta autoa ei ollut – turvautuivat erikoiseen ratkaisuun

Hätä keinot keksii: Belgiassa Äiti ja tytär keksivät tavan päästä herkuttelemaan – “Emme omista autoa, mutta halusimme silti Mäkkäriin” 1:02
Hätä keinot keksii: Belgiassa Äiti ja tytär keksivät tavan päästä herkuttelemaan – “Emme omista autoa, mutta halusimme silti Mäkkäriin”

Belgialaisperhe ei päässyt autokaistalle ilman autoa, joten he päättivät rakentaa kulkuvälineen pahvista.

Kun Nathalie Moermansin perhe halusi ruokaa McDonald'sin autokaistalta, heidän piti ryhtyä luoviksi.

Nathalie jakoi Facebookissa kuvia perheen käynnistä Mäkkärissä. Ravintola tarjoili ruokaa vain autokaistan kautta, ja koska Nathalien perheellä ei ole autoa, he olivat päätyneet rakentamaan sellaisen pahvista.

Auton nimeksi McDo Mobile

Ilmeisesti idea pahviautosta oli 16-vuotiaan Marie-tyttären. "Auton" pintaan kirjoitettiin esimerkiksi "covid-19" sekä teksti "anteeksi, meillä ei ole autoa, ja todella haluamme McDonald's-ruokaa".

Kaaran nimeksi annettiin McDo Mobile.

Poliisikin halusi kuvan

Driving-sivuston mukaan myös poliisi näki pahviauton, mutta halusi vain kuvan sen kanssa – muita seuraamuksia perheelle ei tullut. 

Netissä osa kommentoijista kuitenkin huomauttaa, että vaikka pahviauto on huvittavan näköinen, autokaistalla ei koskaan saisi kävellä autonallejäämisriskin vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nathalien perhe kuitenkin onnistui ravintolakäynnissään. He tilasivat kaksi Big Macia, kahdet ranskalaiset, kolme juustopurilaista ja nuggetteja.

– Kyllä, heidän oli nälkä, Driving-sivusto vitsailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat