Nämä ovat OnePlus 2:n neljä pahinta puutetta

Tällä viikolla esitelty OnePlus 2 on herättänyt runsaasti mielenkiintoa, koska se tarjoaa alle 400 euron hinnalla huippupuhelimen ominaisuuksia.

Älypuhelimesta puuttuu kuitenkin esimerkiksi Samsungin huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia, jotka voivat haitata OnePlus 2:n menestystä.

1. Langaton lataus

Erikoisena voi pitää sitä, ettei OnePlus 2 tue lainkaan langatonta latausta. Langaton lataustekniikka kehittyy vauhdilla ja esimerkiksi Samsung on ottanut sen omakseen. Applen odotetaan seuraavan perässä.

2. Lähimaksaminen

OnePlus 2:ssa ei ole lähimaksamisen mahdollistavaa nfc-sirua. Päätös on erikoinen, sillä edellisessä malliin siru oli asennettu. Mobiilimaksaminen on kovassa kasvussa. Applella ja Samsungilla on jo omat mobiilimaksupalvelunsa.

3. Pikalataus

Puhelin ei tue myöskään pikalatausta. OnePlus 2:n lataaminen tyhjästä akusta täyteen varaukseen kestää yli 3 tuntia. Pikalatauksella varustetut älypuhelimet lataavat selvästi nopeammin.

4. Muistikorttipaikka

Valmistaja on jättänyt tuoreesta OnePlussasta pois muistikorttipaikan. Saman linjauksen on tehnyt myös Samsung uusimmissa lippulaivamalleissaan. Sen sijaan esimerkiksi Sony on pitänyt edelleen kiinni microSD-muistikorttipaikasta.

Lue myös:

    Uusimmat