Mainos

Nämä neljä merkkiä paljastavat: Onko parisuhteenne terveellä pohjalla?

Jos parisuhteenne täyttää seuraavat neljä tunnusmerkkiä, on todennäköistä, että suhteenne kestää pitkään, Kunto Plus -lehti paljastaa.

Kestävän parisuhteen reseptiä on vaikea antaa, mutta kun tarkastellaan aiheeseen perehtyneitä tutkimuksia vuosien ajalta, voidaan havaita tiettyjä asioita, jotka ovat yhteisiä hyville parisuhteille. Katso, täyttääkö oma parisuhteenne seuraavat tunnusmerkit.

1. Harrastatte usein seksiä

Aktiivisen seksielämän ylläpitämiseen on monia syitä, mutta yksi tärkeimmistä on, että se parantaa suhteen kestävyyttä. Tämä ei tarkoita, että seksiä on pakko harrastaa joka päivä, vähempikin voi riittää. Tutkimusten mukaan vähintään 2–3 kertaa kuukaudessa seksiä harrastava pari on 33 prosenttia onnellisempi kuin pari, joka pyörii lakanoiden välissä hyvin harvakseltaan.

2. Olitte ensin ystäviä

Miten suhteenne aikoinaan alkoi? Tutkimusten mukaan alulla on merkitystä suhteen kestävyyden kannalta. Parit, jotka olivat ystäviä ennen suhteen alkua, ovat tutkimusten mukaan tyytyväisempiä suhteensa seksiin ja romantiikkaan.

3. Teillä ei ole lapsia

Lapset ovat tietysti suloisia, mutta voivat samalla olla varsinaisia parisuhteen tappajia. Erään tutkimuksen mukaan lapsettomat parit ovatkin muita onnellisempia.

4. Teillä on samat juomatottumukset

Voi kuulostaa oudolta, mutta erilaiset juomatottumukset voivat ajaa parin erilleen. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että jos toinen parista juo kuin sieni ja toinen ottaa huikan silloin tällöin, eron todennäköisyys kasvaa suuremmaksi kuin parilla, jonka juomatottumukset ovat suunnilleen samanlaiset.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kunto Plus -lehden kanssa.

Muita Kunto Plus -lehden artikkeleita:

3:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.