Mainos

Naista kutsuttiin valaaksi – laihdutti 20 kiloa syömällä entistä enemmän

Nuori nainen lähes tuplasi ruokavalionsa energiamäärän ja hankki itselleen fitness-tähden vartalon. 

Kouluaikoina Kelsey Byers harrasti aktiivisesti tanssia, kori- ja lentopalloa, mutta pian liikuntaharrastukset jäivät opiskelijabileiden varjoon. Roskaruoka ja alkoholi tekivät tehtävänsä, ja nuoren naisen paino nousi kahden ensimmäisen yliopistovuoden aikana peräti 22 kiloa.

– Olin todella tyytymätön naiseen, jonka näin peilistä. Masentumisen sijaan päätin käyttää sitä motivaationa, Byers kertoo.

Nainen laittoi totaalisen pisteen epäterveellisille elämäntavoilleen sen jälkeen, kun tuntematon mies haukkui häntä valaaksi. Ilkeiden sanojen seurauksena nainen ryhtyi kiinnittämään huomiota alkoholin kulutukseensa sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiinsa. 

Byersin nykyinen ruokavalio

Aamupala: Kaurapuuroa, viisi valkuaista
Lounas: Kanaa, parsakaalia ja bataattia
Illallinen: Kokojyvähampurilainen vähärasvaisella lihalla ja avokadolla
Välipalat: Kaksi proteiinijuomaa  

Ruokavalio vaikuttaa kaikkeen!

Alku oli naisen mukaan vaikea, sillä kukaan hänen ystävistään ei harrastanut liikuntaa, vaan he keskittyivät edelleen viettämään railakasta opiskelijaelämää. Painonpudotuksesta teki entistäkin vaikeampaa myös se, että Byerin paino ei lähtenyt laskuun elämänmuutoksesta huolimatta. Vaikka nainen liikkui enemmän ja söi vähemmän, paino pysyi kuukaudesta toiseen samoissa lukemissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vasta sen jälkeen, kun nainen palkkasi itselleen ravintovalmentajan, hän ymmärsi, kuinka merkittävä rooli ruokavaliolla oikein on. Nainen ryhtyi syömään kolmen tunnin välein laadukasta ja ravintorikasta ruokaa, ja tulokset puhuvat puolestaan.

–  Se vaikuttaa siihen energiatasoosi, siihen, mitä tunnet ja miltä näytät. Kaikkeen!

Byers syö nykyisin 2000 kilokaloria päivässä, mikä on peräti 800 kilokaloria enemmän kuin silloin, kun nainen oli painavimmillaan. Vaikka nainen syö huomattavasti enemmän kuin ennen, Byersin paino on pudonnut muutamassa vuodessa lähes 20 kiloa. Hän näyttää upealta ja mikä tärkeintä, hän tuntee olonsa jälleen itsevarmaksi omassa kehossaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ravinto on kaikki! Sen vaikutus on 80 prosenttia tuloksista, liikunnan 20 prosenttia. Sinulla ei välttämättä ole aikaa kuntoilla, mutta kaikkien pitää syödä, nainen muistuttaa kaikkia unelmavartalosta haaveilevia. 

Nykyisin nainen kirjoittaa suosittua blogia ja ylläpitää Facebook-sivustoa, joiden kautta hän jakaa neuvoja, joilla kuka tahansa voi onnistua saamaan unelmiensa vartalon.

Tämä pikatreeni pitää aineenvaihdunnan hereillä. 

0:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.