Naiset paljastivat, miten seksikäs mies pukeutuu – paljasta pintaa vilautetaan yllättävästä kohdasta

Sami Sykkö ja vinkit miesten juhlapukeutumiseen 8:07
Videolla vinkit miesten juhlapukeutumiseen.

Seksikäs mies pukeutuu istuviin vaatteisiin ja käärii hihansa ylös.

Miten mies voi pukeutua seksikkäästi? Ei ainakaan liikaa ihoa paljastamalla. Aiemmin naiset ovat kertoneet, että esimerkiksi puku ja tyylikäs neule vetävät puoleensa.

Nyt miestenlehti Men’s Health kertoo Reddit-keskustelusta, joka paljasti naisten mieltymykset miesten pukeutumisen suhteen. Erityisen tärkeää oli istuvuus: huonosti istuva vaate ei vedä puoleensa. Paljasta pintaakin saa vilauttaa, mutta hieman yllättävästä kohdasta.

Istuvuus

Moni keskusteluun osallistunut nainen oli sitä mieltä, että tyyliä ennemmin vaatteiden seksikkyyttä määrittelee niiden istuvuus. Hyvin istuva vaate miellyttää naisten silmiä.

– Jos haluat tulla haudatuksi reisitaskuhousuissasi ja kuvallisissa t-paidoissasi, se on oma valintasi, toteaa istuvuuden nimeen vannova srhlzth731.

– Miehet, jotka pitävät itsestään huolta ja pukeutuvat istuviin vaatteisiin, ovat viehättäviä, kirjoittaa Slowjams.

Älä anna housujesi lököttää

Niin sanotusti puolitangossa roikkuvat housut saattoivat olla joskus muotia, mutta ne eivät siltikään ole monenkaan naisen mielestä se seksikkäin vaihtoehto ylle puettavaksi.

– Viimeinkin, käyttäkää vyötä! Ja jos käytät mustaa vyötä, käytä sitä mustien kenkien kanssa. Sama sääntö pätee ruskeaan, ohjeistaa steingrrrl.

Vyö tuo ryhtiä asukokonaisuuteen, vaikka se olisikin eri värinen kenkien kanssa.

Käärityt hihat

Paljasta pintaakin voi vilauttaa. Moni keskusteluun osallistunut nainen osoitti mieltymyksensä käärittyihin hihoihin. Eräs mies kertoi keskustelussa vaimonsa sanoneen hihojen käärimisen seksikkyyden johtuvan siitä, että silloin mies näyttää olevan työn touhussa.

Tummat sävyt

Mustia vaatteita voidaan pitää synkkinä, mutta ainakin ne mielletään yleisesti tyylikkäiksi – myös naisten silmissä.

– Mustien tai tummien värien kanssa ei voi mennä metsään, tiivistää pukeutumisvinkkejä antanut ayyypokkai.

– Rakastan sitä, kun mies käyttää istuvaa mustaa perus-t-paitaa, paljastaa ciabella88.

Huomio kenkiin

Älä luule, etteivät ihmiset kiinnittäisi huomiota kenkiisi. Hyvännäköiset ja hyvin hoidetut kengät saavat miehen näyttämään seksikkäältä.

– Monet nuoret miehet pukeutuvat mukavan rennosti, mutta sitten he yhdistävät asun salikenkien tapaisiin kenkiin, kirjoittaa ravekitt.

Siistit lenkkarit toimivat rennossa asukokonaisuudessa, mutta salikengät kuuluvat punttisalille.

Lähteet: Men's Health, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat