Naisten valinnat: Näissä vaatteissa mies on seksikkäimmillään!

Vaatteet tekevät miehen, mutta vain tietynlaiset vaatteet naiset hurmaavan komistuksen. Kysyimme naisilta, millaisissa vaatteissa he haluaisivat treffiseuransa nähdä.

Viikonloppuna miehet kertoivat MTV Lifestylelle, millaisiin vaatteisiin he pukisivat unelmiensa naisen. Nyt on naisten vuoro olla makutuomareina!

Kysyimme naisraadiltamme, millainen mies hurmaa tyylillään. Makuja on monia, mutta muutama asu sai siunauksen lähes joka daamilta.

1. Puku

"Tämä vastaus on varmasti ihan selvä, mutta sanon silti että puvussa! Toinen tosi varma vaihtoehto on joku siisti kauluspaita. Vaatteiden pitää sopia kantajalleen ja istua hyvin. Ei kuitenkaan liian kireitä tai tyköistuvia, vaikka oliskin timmi kroppa ja haluis vähän esitellä. Menee jo överiksi…"

Nainen, 24, sinkku

Minkäs sille voi: puku tekee miehen. Upea puku on aina muodikas, loihtii miehelle kuin miehelle hartiat ja huokuu tietynlaista auktoriteettia. Hyvä istuvuus ja laadukas materiaali ovat avainasemassa pukua valitessa, sillä roikkuva tai kinnaava polyesteribleiseri on puolestaan yksi kamalimmistakuteista, joita mies voi päälleen kiskaista.

Hyvä puku on lähes ikuinen, joten siihen kannattaa panostaa. Mikäli et aio ostaa useampaa pukua ja käytä niitä usein, kannattaa pidättäytyä klassisissa väreissä ja kuoseissa: unohda siis gangsterimaiset liituraidat, Tamilta pöllityt printit ja samettiset 1970-luvun asut. Jos et löydä juuri omalle vartalollesi täydellisesti istuvaa pukua, teetä sellainen.

2. Rokkaava t-paita

"Harmaasävytteinen, hyvin istuva, pehmeäkankainen t-paita. Kaulakoru. Ehkä sormuksia. Rock-henkinen mies sulattaa sydämen."

Nainen, 28, sinkku

Yksinkertainen on naisten mieleen. Pehmeäksi kulunut t-paita kertoo miehen ottavan asiat rennosti.

Unohda nolot printit ja kaulukselliset pikee-paidat, ja jätä liian syvät v-aukot ja kireät mallit rintakarvaritareille. Klassiset mallit ovat parhaita.

 

3. Tyylikäs neule

"Mies on seksikkäin saunanraikkaana pyyhe lantiolla. Tai tyylikkäässä neuleessa. Tai puvussa. Tai rennosti pipo päässä."

Nainen, 27, avoliitto

Miten ihanaa onkaan käpertyä lämpimään, villaneuleen pehmustamaan kainaloon!

Pysy loitolla akryylisekoitteista ja muista keinokuiduista, ja panosta aitoihin luonnonmateriaaleihin. Hyviä valintoja ovat esimerkiksi kashmir, merinovilla ja silkki.

4. Flanellipaita

"Pehmeässä villapaidassa. Flanellipaidassa. Metsuriseksuaali-kuteissa :D Maihareissa."

Nainen, 29, seurustelee

Kerroimme syksyllä metsuriseksuaaleista, jotka saavat naiset lakoamaan. Miehekkään maanläheinen tyyli vetoaa: parransänki, ruutupaita, farkut ja maiharit, rosoiset villaneuleet, pehmeät myssyt ja karski asenne.

5. Istuvat farkut

Mies on seksikkäimmillään, kun hänellä on valkoinen t-paita ja istuvat farkut. Ai että mikä namupala! Vielä kun tuo t-paita lepattaisi hieman tuulessa vasten miehen upeaa kroppaa!

 Nainen, 26, parisuhteessa

Kuva kertoo enemmän kuin sanat: siitä lähtien, kun James Dean murskasi sydämet Nuoressa kapinallisessa (1955), ovat naiset himoinneet miehiä istuvissa farkuissa ja valkoisessa t-paidassa. Look on yksinkertainen, klassinen ja rento.

6. Valkoinen kauluspaita

Klassinen valkoinen t-paita ja farkut. Myös kunnolla istuva, kiinni napitettu kauluspaita. Värillä ja kuvioinnilla ei ole väliä, kunhan ei ole ryönäinen eikä rypyssä.

Nainen, 24, seurustelee

Mikäli haluat olla hieman tyylikkäämpi, mutta puku on jo liioittelua, pue päällesi klassinen valkoinen kauluspaita. Kääri hihoja, avaa ylänappia ja pidä pilke silmäkulmassa. Miehekäs kauluspaita näyttää seksikkäältä myös naisen päällä!

Lue myös:

    Uusimmat