Mies, luuletko sinäkin, että näillä asioilla on merkitystä? Naiset eivät oikeasti välitä!

Moni luulee vastakkaisen sukupuolen kiinnittävän huomiota asioihin, joista he todellisuudessa eivät välitä. 

Yllä olevalla videolla miehet yrittävät tehdä naisiin vaikutusta.

"Naiset, millaisia asioita miehet luulevat teidän haluavan miehestä, mutta joista ette oikeasti välitä?"

Reddit-sivustolla esitettyyn kysymykseen tulvi tuhansia vastauksia, ja Men's Health niputti vastauksia yhteen. Miehille suunnattu sivusto kiinnitti vastauksissa huomiota etenkin siihen, että monikaan nainen ei oikeasti kiinnostu kalliilla autollaan retostelevasta miehestä.

Jokainen nainen viehättyy kuitenkin luonnollisesti erilaisista asioista. Toisen naisen ehdoton vaatimus on toiselle naiselle 'ihan sama'. Jotain suuntaviivaa Reddit-käyttäjien vastauksista voi kuitenkin löytää. Tässä neljä naisten listaamista asioista.

Hieno auto

"En ole koskaan kuullut tytön sanovan, että 'hän on kiva ja kaikkea... mutta hänen autonsa ei ole tarpeeksi hieno'. Emme todellakaan välitä, millaista autoa ajat. Se voisi olla Rolls Royce tai Huyndai Sonata, kunhan se ei ole varastettu. Älä ajattele, että tarvitsisit hienoimman auton, mitä saa", vakuuttelee Reddit-käyttäjä complexismygame.

"En rehellisesti välitä yhtään, millainen auto miehellä on. Enkä vaikutu ylihinnoitelluista merkkivaatteistakaan", toteaa puolestaan lauren-zo.

"En välitä, millä kukakin ajaa, kunhan pitää sen siistinä. Se inhottaa, jos nousee likaiseen autoon, jossa on pikaruokalaatikoita lattialla ja kuitteja kaikkialla", vinkkaa erusso19.

Täydelliset lihakset

"Puhuin hiljattain miehen kanssa, joka oli vakuuttunut siitä, että kaikki naiset himoitsevat hauiksia ja näkyviä vatsalihaksia. Joten niitä hän hankki kuntosalilla alavartalonsa kustannuksella. En todellakaan tiedä, miten hänen jalkansa kannattelivat hänen ylävartaloaan. En ole kovin nirso vartaloiden suhteen, vaikka viehätynkin ihmisestä, joka näkee vaivaa itsensä eteen. Mutta ei tuolla tavalla, voi luoja", kauhistelee gloriusgoat.

Valtava penis

"En voi puhua kaikkien naisten puolesta, mutta tiedän, että moni on samaa mieltä: iso penis. Olen pienikokoinen, ja pidän mieluummin keskiverrosta, ehkä jopa keskivertoa pienemmästä. Sillä voin tehdä paljon enemmän, eikä minun tarvitse huolehtia siitä, että se osuu kohdunkaulaani", ultimateturkeygrave-nimimerkki toteaa.

"Isompi ei ole parempi, ellei se ole Dyson, ja hän on imuroimassa olohuoneen lattiaa. Siinä tapauksessa, kyllä kiitos!" toteaa Surroundedbygoalies.

"Kunhan se ei tapa minua, en voisi vähempää välittää peniksesi koosta."

"Miehet ovat pakkomielteisiä penistensä koosta, mutta naiset eivät välitä. Kunhan se ei tapa minua, en voisi vähempää välittää peniksesi koosta. Se on kaikista vähiten tärkein ominaisuus sinussa", selkieselk sanoo.

"Ennen kuin tapasin aviomieheni, harrastin seksiä miehen kanssa, joka käytti koko ajan valittaakseen ja kirjaimellisesti pyytäen anteeksi peniksensä kokoa. Mutta se ei haitannut minua! Minulla ei ollut ongelmaa sen suhteen. Olen alasti ja valmiina menoon, tyyppi! Harrastetaan seksiä nyt, kiitos. Haluaisin tehdä sitä nyt sinun kanssasi, mies, jonka alasti näkemisestä olen aika iloinen. Mennään.

Ongelma piili siinä, että hän selvästikin stressasi niin paljon siitä, kuinka kauhea ja huono hänen täysin normaali peniksensä oli, että se vei hauskuuden koko illasta. Käytin ensimmäisen puolen ajasta kertoessani hänelle, että se on ihan hyvä, ja olin siihen tyytyväinen, ja huomautin, ettemme olisi harrastamassa seksiä, jos en pitäisi siitä, mutta jonkin ajan jälkeen luovutin. Ymmärrän, että on ikävää tuntea olonsa epävarmaksi, mutta ei ole reilua olettaa seksikumppanin olevan henkinen tamponi koko iltaa", kertoo kokemuksestaan smunchyblue.

Varakkuus

"Pidän hyvin viehättävänä sitä, kun joku suhtautuu intohimoisesti siihen, mitä tekee elääkseen. Jos se on oman miljoonien dollarien yrityksen aloittaminen, hienoa. Jos se on pieni eläinsuoja hylätyille koirille tai tietyötä, sekin on hienoa. Istuminen takapuolellaan koko päivän valittaen, että naiset pitävät vain rikkaista miehistä? Ei niinkään", tylyttää Crazyybus.

"En ole varma, kuinka moni mies oikeasti ajattelee näin, mutta koko 'minä huolehdin sinusta' -asenne saa minut haluamaan oksentaa. On hienoa olla kannustava, mutta minulla on työpaikka ja minulla tulee aina olemaan työpaikka. Ole kumppanini, älä ainoa elättäjäni", whatyouwant22 toteaa.

"Kerran yksi mies vei minut ulos treffeille ja vilautteli jatkuvasti käteistukkoaan. Se ei tehnyt minuun lainkaan vaikutusta. Minulla on omat rahani. Sinun rahasi eivät vaikuta minuun mitenkään. Minä vain ärsyynnyin ja lakkasin puhumasta hänelle", kertoo yourlocaldino1.

Lähteet: Reddit, Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja