6 helppoa kikkaa, joiden avulla päivität tyylisi täysin ilmaiseksi

Tyyli-idolit muistetaan usein ajattomasta lookista, joka pukee kantajaansa saumattomasti. Tyylin päivittäminen ei onneksi vaadi ostosreissua, sillä perusvaatteisiin saa uutta ilmettä helpoilla kikoilla.

Oletko tullut ajatelleeksi, miten suuri vaikutus asun pienillä yksityiskohdilla on kokonaisvaikutelmaan? Käärimällä hihoja tai lahkeita tai heittämällä jakun rennosti olalle koko olemuksesi saa uutta ryhtiä.

Kääri hihat

mischa barton
Näyttelijä Mischa Barton näyttää, miten asiallisesta kauluspaidasta saa juhlakelpoisen. Rohkea kaula-aukko sopii iltamenoihin.

Pitkät hihat suorastaan vaativat käärimistä. Hihojen rullaamisella on erityisen suuri vaikutus asiallisen kauluspaidan seurana. Vaikka napittaisit paidan ylös asti, huolettomasti roikkuvat hihat tekevät asusta rennon syömättä silti kauluspaidan asiallista vaikutelmaa.

Rullaa lahkeet

jessica alba
Näyttelijä Jessica Alba yhdistää vajaamittaiset lahkeet nilkkureihin. Yhdistelmä sopii myös Suomen syyskeleihin.

Pitkät lahkeet peittävät asun parhaan osan: kengät! Farkkuja on rullattu pitkään huomaamattomasti, mutta nyt on aika antaa leveiden käännösten näkyä.

Löydät itsellesi sopivan käänteen ja lahkeen mitan kokeilemalla. Testaa ainakin yksin- tai kaksinkertaista käännettä.

Pue takki viitaksi

emily atack
Englantilaisnäyttelijä Emily Atackin yksinkertainen asu saa lisää volyymia, kun takki on rennosti olkapäillä.

Olkapäiltä roikkuva jakku on muotiklassikko, joka pitää pintansa kyseenalaisesta käytännöllisyydestään huolimatta. Look toimii parhaiten raskaiden takkien tai jakkujen kanssa.

Työnnä helmat housuihin

helma housuissa
Malli Behati Prinsloo on pukeutunut rock-henkiseen asuun. Housuihin työnnetty t-paita antaa asulle viimeistellyn silauksen.

Amerikkalaista tavarataloketju J.Crew:ta on kiittäminen monesta stailauskikasta: etenkin puolihulmuavasta helmasta. Työnnä toinen paitapuseron helmakaistaleista housuihin ja jätä toinen vapaaksi. Vastaavasti voit kokeilla työntää paidan etuosan housuihin ja jättää takaosan hulmuamaan. Toimii niin paitapuseroissa kuin tavallisissa t-paidoissakin!

Vyötä

parker posey
Näyttelijä Parker Posey tekee löysästä mekostaan tyköistuvan kontrastivärisen vyön avulla.

Löysät mekot, tunikat, puserot ja takit saavat uuden ilmeen kevyen vyön avulla. Saat vaihtelua siirtämällä vyön paikkaa vyötäröltä lanteille.

Solmi helmat

lily collins
Näyttelijä-malli Lily Collins kulkee kesäkadulla puseron helmat solmussa.

Vyötärön korostaminen onnistuu myös ilman vyötä – nimittäin solmun avulla. 50-luvun tyyleistä tuttu tyttömäinen vyötärösolmu lisää asuun tekstuuria ja näyttää leikittelevämmältä kuin housuihin työnnetty helma.

Lähde: Popsugar.com

Lue myös:

    Uusimmat