Mitä mies ajattelee, jos nainen haluaa enemmän esileikkiä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miltä tuntuu, jos pyydän saada pidempää esileikkiä kiihottuakseni? Onko se taakka?" kyselee nimimerkki Halukas mutta hidas.

Näin miehet vastasivat

"Ei esileikissä ole kyse ajasta, vaan nautinnosta. Jos naisella kestää kauemmin kiihottua, niin sitten asian eteen pitää tehdä jotain. Mielellään niin, että mies oppii tyydyttämään naistansa oikein, jotta ajan lisääminen tarkoittaa vain pidempää nautintoa molemmille. Toivon, ettei kukaan mies ajattele, että kunhan nainen vihdoin kiihottuu, niin voidaan siirtyä yhdyntään. Siinä menee koko idea vähän metsään. Ja ei, se ei ole taakaksi, jos haluaa pidempää esileikkiä. Esileikki ei muutenkaan ala makuuhuoneesta, vaan monesti paljon aiemmin, joten ajallisesti se voi olla paljon enemmän kuin mitä sängyssä tulee tehtyä asian eteen."
– 35, sinkku

”Pitääkin pyytää, jos siltä tuntuu. Parasta on, jos pystyy asiasta puhumaan kumppanin kanssa ja kertoo, mitä haluaa, miten ja kuinka paljon. Silloin kumpikin saa sitä, mitä tilaa (toivottavasti ainakin). Eikä sen asian pitäisi olla taakka kenellekään, mutta kannattaa muistaa, ettei elämä aina välttämättä ole pelkkää "viikonloppuseksiä". Välillä se on vaan sitä "maanantaiseksiä" ja kivaahan sekin on. Eikös?”
– 38, sinkku

"Makuja on tietysti monia, mutta vaikea uskoa sen olevan taakka kenellekään. Uskon, että moni mieskin haluaisi monesti pidempää esileikkiä, mutta eivät vain ota sitä puheeksi. Keskustele asiasta ihan rohkeasti. Uskallan väittää, ettei mies vastusta."
– 25, avoliitossa

"Ei kai sitä esileikin kestoa kukaan mies päässään mittaa. Se ei saisi olla taakka."
– 34, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat