Seksikolumni: Tämän nainen haluaa kuulla sängyssä

Sängyssä ei parane olla tuppisuuna. Tiedätkö, mitä naiset haluavat kuulla seksin aikana?

Men’s Healthin kyselyssä otettiin selvää naisten suosituimmista seksifantasioista. Ei liene yllättävää, että suurin osa naisista ei välttämättä kaipaile makuuhuoneeseensa piiskaa tai seksikeinua, vaan ihan yksinkertaisillakin asioilla voi piristää seksiä.

Neljä viidestä kyselyyn vastanneesta naisesta, siis liki 81 prosenttia, nimesi tuhmien puhumisen ykkösfantasiakseen.

Onko ihme? Mitä seksielämän piristämiseen liittyviin keinoihin tulee, tämä on kenties helpoin, nopein ja jopa toimivin keino saada nainen vakuuttuneeksi siitä, että seksi kanssasi oli hyvä idea.

Mutta mitä nainen sitten haluaa kuulla? Tuhmien puhuminen voi nimittäin ajatuksena kuulostaa kiusalliselta. Omiin korviin härskit lausahdukset kuulostavat teennäisiltä ja naurettavilta – siis kiihottavan täydeltä vastakohdalta. Mutta todellisuudessa oikealla hetkellä, siinä kiiman keskellä, juuri oikeat sanat voivat oikeasti tehdä hetkestä tuhat kertaa paremman. 

Yksinkertainen on parasta. Ei naisen tarvitse kuulla (välttämättä) yksityiskohtaista raportointia siitä, mihin aiot seuraavaksi tunkea peniksesi. Ei ainakaan ensimmäisellä kerralla. Väitän, että nainen haluaa ennen kaikkea kuulla asioita, jotka kohottavat hänen itsetuntoaan, ja saavat sitä kautta hänet rentoutumaan ja kiihottumaan entistä enemmän. Onko nimittäin mitään kiihottavampaa kuin kuulla, miten paljon seksikumppanisi haluaa sinua?

Ja niin yksinkertaista se on.

”Hitto, mä haluan sua” kuiskattuna naisen korvaan kesken seksin ja avot! Kiitoskirjeet kuumimmasta seksistänne ikinä voitte lähettää minulle.

Taatusti toimiviin lausahduksiin kuuluvat myös ”luoja, sä olet seksikäs” ja ”sä tunnut niin hyvältä”. Myös kehut kumppanin taidoista kannattaa latoa tiskiin, niin mahdollisuudet saada yhtä hyvää käsittelyä seuraavallakin kerralla nousevat huimasti. Ja tadaa, mitään muuta ei tarvita. Kumppanin korvaan ei siis tarvitse kuiskia eroottista tarinaa tai rivouksia. Simppelit, mutta hyvin valitut kommentit tekevät kyllä tehtävänsä suurimmalle osalle naisista. 

Kokenut seksinkävijä tietää myös, ettei tuhmia lausahduksia kannata säästellä vain sänkyyn. Mikäpä ilahduttaisi kumppania kesken päivää enemmän kuin tieto siitä, että häntä on ajateltu?

Ja jos pohdit puhelimen ääressä, lähetätkö yllättäen kuvan peniksestäsi vai viestin, jossa kerrot ajatelleesi viimeisintä kuumaa seksisessiotanne kesken palaverin, väitän, että jälkimmäisellä saat aikaan enemmän odottavaa väreilyä kumppanin pöksyihin. Tämä siis siitäkin huolimatta, että peniskuvakin taatusti viestittää hänelle halujasi. Fiksu mies tajuaa kuitenkin sen hiuksenhienon vivahde-eron.

Lue myös:

    Uusimmat