Mainos

Nainen tapasi perheensä ensimmäistä kertaa – antoi isoisälleen anteeksi 40 vuotta vanhan teon

Kyyneleiltä ei vältytty, kun nainen tapasi biologisen perheensä ensimmäistä kertaa 40 vuoden jälkeen.

Lapsena adoptoitu Kristina Musil on miettinyt juuriaan lähes koko ikänsä. Musil kertoo arvuutelleensa pienenä ystäviensä kanssa, kuka julkisuuden henkilöistä voisi olla hänen äitinsä.

Hän on yrittänyt monta vuotta tavoittaa vanhempiaan kertoakseen, mitä kaikkea hän on elämänsä aikana saavuttanut. Etsinnät päättyivät kuitenkin aina pettymykseen, kunnes vihdoin 44 vuoden iässä hän sai vihdoin yhteyden biologiseen perheeseensä.

Nainen sai kuitenkin kuulla adoptionsa taustalta uutisen, joka sai hänen päänsä hetkeksi pyörälle.

Tavoitti perheensä lakimuutoksen ansiosta

Naisen syntymätiedot oli pidetty vuosien ajan visusti salassa. Muutama vuosi sitten kaikki muuttui, kun Ohiossa voimaan tullut lakimuutos salli syntymätodistuksen saamisen. Se antoi samalla Musilille mahdollisuuden biologisten vanhempiensa löytämiseen. 

Saatuaan selville vanhempiensa nimet hän tavoitti vihdoin perheenjäseniään Facebookin kautta. Nainen ei malttanut odottaa, että saisi vihdoin vastauksen kysymykseen, joka on pyörinyt hänen mielessään jo kauan. Kuka hän oikein oli?

Musil lensi 4000 kilometriä kotoaan Yhdysvalloista Itävaltaan, jossa hän tapasi kauan kadoksissa olleen perheensä. Musil ei päässyt kuitenkaan koskaan tapaamaan äitiään, sillä hän oli kuollut jo vuosia sitten. Äidin sijaan hän pääsi kuitenkin tapaamaan isoisäänsä, jolla oli hänelle tunnustettavaa. 

Nainen muistutti perheen mukaan paljon äitiään

Naiselle selvisi, että hänen uskovainen isoisänsä oli pakottanut hänen äitinsä antamaan lapsensa adoptoitavaksi. Isoisä oli siis suurin syyllinen siihen, että Musil oli aikoinaan annettu adoptoitavaksi. Tädin mukaan hänen äitinsä oli taistellut kovasti saadakseen pitää lapsensa. 

Tästä järkyttävästä tiedosta huolimatta nainen ei halunnut kantaa kaunaa isoisän päätöksestä, vaan otti hänet lämpimästi vastaan.

– Koen antaneeni anteeksi isoisälleni. Hän teki sen, minkä hän ajatteli olevan parasta, Musil kertoo.

Musilille merkitsi paljon kuulla, että hänen äitinsä ei olisi halunnut antaa häntä aikoinaan pois. 

– Kun sain tietää, että äitini taisteli puolestani ja rakasti minua, se merkitsi minulle paljon. Olisin halunnut mahdollisuuden kiittää häntä ja näyttää, millainen minusta on tullut, Musil kertoo.

– Tapaaminen tuntui merkittävältä. Olin odottanut ikuisuuden saadakseni selville kuka olin.

Musil kertoo menneisyytensä vaikuttaneen paljon hänen identiteettiinsä, vaikka hänen adoptioäitinsä toimikin hänelle parhaana mahdollisena tukijana. 

Video: Lapset kertovat, mihin äitiä tarvitaan.

Lähde: CatersNews

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.