Mainos

Nainen synnytti Chewbacca-naamari kasvoillaan – et voi katsoa nauramatta!

Synnytysvideollaan lukuisia ihmisiä hauskuuttaneen äidin mukaan vanhemmuuden ei automaattisesti tarvitse tarkoittaa aikuiseksi kasvamista. 

Voimat olivat selvästi Katie Stricker Curtisin puolella tammikuun kolmas päivä, kun nainen oli saattamassa esikoistaan maailmaan. Jotta synnytys ei olisi mennyt liian vakavaksi, äiti päätti pukeutua synnytyksen ajaksi Star Wars -elokuvista tutuksi hahmoksi ja peitti kasvonsa Chewbacca-naamarilla. Facebookissa jaettu kymmenen sekunnin hulvaton videopätkä on ihastuttanut jo satojatuhansia ihmisiä.

Äiti päätti toteuttaa veljensä vitsin 

Äiti kertoo saaneensa idean Candace Paynelta, jonka Chewbacca-video nosti naisen kesällä lähes nettisensaatioksi. Curtisin mielestä video oli niin hauska, että hän katsoi sitä kerta toisensa jälkeen ja nauroi vedet silmissä. Tästä naisen veli sai idean.  

– Veljeni toi naamarin minulle jouluna ja vitsaili, että voisin nauraa synnytyksen läpi. Joten ajattelin, että voisi olla hauskaa käyttää naamaria hetken aikaa synnytyksessä, Curtis kertoo idean synnystä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun synnytyksen kolmas tunti käynnistyi, hän muisti naamarin ja puki sen kasvoilleen. Hänen miehensä Scott kuvasi tämän hulvattoman videon vaimostaan kierimässä tuskissaan naamari päässään. Myös lääkärit ja hoitajat yhtyivät mielipiteeseen tempauksen hauskuudesta.

"Toivon, että en koskaan menetä huumorintajuani"

Curtisin mukaan videon oli alunperin tarkoitus päätyä ainoastaan naamarin antaneelle veljelle, mutta pian video oli jo ladattu sosiaaliseen mediaan kaikkien ihmisten nähtäville.

– Koska olen äiti, se ei tarkoita sitä, että minun pitäisi kasvaa aikuiseksi! Bwahahahah älä koskaan ota elämää liian vakavasti, videon kuvatekstissä kerrotaan.

Naisen mukaan hänen perheensä ei ollut lainkaan yllättynyt tempauksesta, sillä hän on omien sanojensa mukaan suvun pelle ja hauskuuttaja.

– Toivon, että en koskaan menetä huumorintajuani. Se on parhaita puoliani, Curtis toteaa.

Pitääkseen mielensä iloisena hän kertoo, ettei ole lukenut lainkaan videoon tulleita kommentteja, sillä hänen mukaansa aina löytyy ihmisiä, joilla on jotain negatiivista sanottavaa.

Lähde: Today 

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.