Nainen soitti poliisin paikalle luullessaan hahmon hyppäävän rakennuksen katolta – todellisuus oli hiukan toinen: "Tunsin itseni niin tyhmäksi"

Amerikkalaisnainen soitti poliisille luullessaan todistavansa itsemurhayritystä.

Newyorkilainen nainen tunnustaa soittaneensa hätänumeroon tulkitessaan manhattanilaisen rakennuksen päällä olleen punaisen hahmon merkittävällä tavalla väärin.

– Tänä aamuna soitin numeroon 911, koska luulin palvelijattareksi pukeutuneen naisen olleen hyppäämässä rakennuksen päältä, Casey McCormick kirjoitti Twitterissä toukokuun 21. päivänä.

Punainen palvelijattaren asu on monelle tuttu Handmaid's Tale – Orjattaresi -sarjasta.

– Poliisit olivat jatkuvassa yhteydessä minuun, kun he selvittelivät, minne mennä ja kuinka löytää nainen, nainen jatkoi.

"Tunsin itseni niin tyhmäksi"

30-vuotias Casey kertoi New York Postille olleensa yllättynyt nähdessään työpöydältään ihmisen rakennuksen katolla.

Vartin tuskailun jälkeen poliisilta tuli kuitenkin helpottava viesti. Kuvassa oli poliisi, joka piteli kiinni suuresta, punaisesta aurinkovarjosta. "Se on aurinkovarjo. Kaikki turvassa", viestissä luki.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin hyvin iloinen, ettei se ollut oikea ihminen, ja että kaikki olivat turvassa, mutta tunsin itseni niin tyhmäksi, Casey toteaa.

Nainen oli kuitenkin iloinen, että poliisi otti hänet vakavasti.

Caseyn twiitillä on jo liki 400 000 tykkäystä.

Erehdyksiä on sattunut vuosien mittaan muitakin. Muutama vuosi sitten eräät järkyttyneet naiset soittivat apua roskiksesta löytyneelle elottomalle kissalle, joka paljastui kuitenkin joksikin ihan muuksi. Myös "jäätyneelle mummolle" yritettiin saada apua, kunnes avuntarve todettiin turhaksi. Erään kerran poliisi pelasti "vauvan", mutta antoikin tekohengitystä nukelle.

Uusimmassa tapauksessa newyorkilainen Casey ei kuitenkaan ollut ainoa erehdyksessään:

"Työskentelen kadun toisella puolella, ja tein melkein saman asian!" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat