Poliisit luulivat mummon jäätyneen pysäköityyn autoon – yllättyivät melkoisesti

Newyorkilaispoliisien suorittama pelastustehtävä päättyi nolosti. 

Poliisit rikkoivat auton ikkunan New Yorkissa pyrkiessään pääsemään etupenkin matkustajan luo. 

Hudsonin poliisilaitoksen julkaiseman tiedotteen mukaan poliisit olivat saaneet puhelun huolestuneelta kansalaiselta, joka kertoi löytäneensä vanhemman naisen "jäätyneenä kuoliaaksi" Subarustaan. Poliisit lähetettiin välittömästi paikalle.

Poliisit saapuivat autolle minuutteja puhelinsoiton jälkeen ja havaitsivat vanhemman naisen etupenkillä happinaamari kasvoilla. Hän ei liikkunut eikä reagoinut mihinkään. Auto oli lisäksi lumen peitossa, mikä antoi viitteitä siitä, että se oli ollut pysäköitynä yön yli.

Poliisit tajusivat kuitenkin pian, ettei vanhus ollut kuollut, jäätynyt – tai edes ihminen. Rikottuaan matkustajanpuoleisen ikkunan ja oven avattuaan he nimittäin ymmärsivät, että kyseessä oli erittäin realistisen näköinen ja kokoinen mallinukke.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nukella oli yllään vaatteet ja silmälasit. Sillä oli myös hampaat ja iho oli varsin aidon näköinen maksaläiskineen.

Ajoneuvon omistaja palasi lopulta autolleen ja tapaus sai selityksensä. Omistaja oli töissä yhtiössä, joka valmistaa apuvälineitä lääketieteen koulutukseen. Aidonnäköinen nukke puolestaan oli tarkoitettu tekohengityksen harjoitteluun.

Omistaja ei ollut tyytyväinen siitä, että hänen autonsa ikkuna rikottiin, ja oli poliisipäällikön mukaan tehnyt sen selväksi asiaa hoitaneille poliiseille. Poliisilaitoksella poliisien toimintaa kuitenkin puolustetaan. 

– Ollakseni selkeä, kaikille hudsonilaisille tiedoksi, että jos pysäköitte lukitun ajoneuvon kadunvarteen pakkasyönä aidonkokoisen realistisen, mallinuken istuessa siellä... me rikomme ikkunanne, Hudsonin poliisipäällikkö Edward Moore totesi jämäkästi.

Lähde: ABC News, CNN

***

1:29

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja