Järkyttynyt nainen teki ilmoituksen kuolleesta koirasta – olikin jotain aivan muuta: ”Toivottavasti tekin nauratte”

0:24
Susanna etsii Bella-pehmon omistajaa.

Amerikkalaisnainen huolestui nähtyään kuolleen eläimen, mutta ei lopulta pystynyt pidättämään nauruaan kuultuaan, mitä oli todella nähnyt.

Amerikkalainen Kristen Polletta otti yhteyttä eläinpelastajiin luultuaan nähneensä kuolleen koiran keskellä tietä.

Kristen oli ajamassa Rhode Islandilla sijaitsevan Providencen läpi, kun hän huomasi kasan mustaa karvaa tiellä. Hän otti yhteyttä Providencen Animal Control Center -eläinsuojaan ilmoittaakseen näystään.

"Hei, näin pienen, mustan yorkshirenterrierin tai snautserin tiellä, ja selvästi se oli ollut kuollut jo pidempään. Olin myöhässä tapaamisestani, ja halusin pysähtyä niin kipeästi. Sillä oli violetti tai vaaleanpunainen panta. Halusin vain kyetä kertomaan sen perheelle", Kristen kirjoitti lähettämäänsä viestiin ja jatkoi kertomalla eläimen tarkan sijainnin. Kristen toivoi, että kuolleen eläimen perhe saisi tiedon eläinsuojan kautta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun eläinsuojasta mentiin tarkistamaan tilannetta, selvisi hillitön totuus. Kristen sai pian huojentavan viestin.

"Eläin olikin peruukki. Tarkistimme tovi sitten, toivottavasti tämä tekee olosi paremmaksi", eläinsuojan työntekijä kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Toivottavasti tekin nauratte"

"Voi luoja, olen niin pahoillani. Tarkoitan, että minä nauran. Mutta olen pahoillani, että menitte sinne. Toivottavasti tekin nauratte?" huvittunut Kristen kirjoitti.

"Hah, älä ole pahoillasi, saimme kaikki hyvät naurut, ja olimme iloisia, ettei se ollut koira."

"Kuolen...", selvästi helpottunut Kristen kuittasi.

Kristen jakoi viestikeskustelun joulukuussa Facebookiin, jossa se on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja kymmeniä tuhansia jakoja ja kommentteja. Myös eläinsuoja jakoi päivityksen toteamalla, että "on hyvä nauraa välillä, etenkin koska tämä olisi voinut olla hyvin surullinen käynti." 

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun vastaavia erehdyksiä on sattunut. Vuonna 2016 poliisi ryntäsi pelastamaan vahingoittunutta saukkoa, mutta paikan päällä odottikin jokseenkin hupaisa yllätys. Samana vuonna kävi myös toisenlainen erehdys, kun eräät järkyttyneet naiset soittivat apua roskiksesta löytyneelle kissalle. Tässäkään tapauksessa todellisuus ei ollut kovinkaan traaginen.

Erään kerran poliisit luulivat mummon jäätyneen autoon, mutta osoittautuipa tämäkin vain hulvattomaksi väärinkäsitykseksi. Viime vuonna skottipoliisit puolestaan piirittivät 45 minuuttia tiikeriä, kunnes villieläimen todellinen laita selvisi.

Lähteet: Daily Mail, Bored Panda, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja