Järkyttyneet naiset soittivat apua roskiksesta löytyneelle kissalle – kokivat melkoisen yllätyksen

Brittinaiset kokivat jännittäviä hetkiä, kun he bongasivat roskiksesta huonokuntoisen kissan. Vai bongasivatko?

Kaksi huolestunutta naista toimi täysin oikein soittaessaan apua löytämälleen kissalle. Roskapöntössä maannut kissa kun vaikutti hylätyltä ja huonokuntoiselta – kenties elottomalta. Tarinalla oli kuitenkin odottamattoman hulvaton lopputulema.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tässäpä tarina, joka saa sinut hymyilemään sateisena keskiviikkoiltapäivänä! Myöhään maanantai-iltana kaksi naista soitti eläinsuojelun tukilinjalle ilmoittaakseen loukkaantuneesta, kenties jopa kuolleesta kissasta, joka oli hylätty suureen roskakoriin heidän työpaikkansa lähellä. Puhelu siirrettiin paikalliselle eläinsuojelutarkastajalle. Nuo kaksi huolestunutta naista sanoivat odottavansa roskapöntön vierellä, kunnes hän saapuisi, mutta että he eivät pystyneet katsomaankaan kissaparkaa. Noin 30 minuuttia myöhemmin tarkastaja saapui tapahtumapaikalle.

Tarkastaja meni pöntön luokse, alkoi vetää kissaa jalasta nostaakseen sen sieltä... naiset peittivät silmänsä... ja niin sieltä vedettiin ulos rähjäinen lelukissa! Naiset olivat nolostuneita, mutta tarkastaja vakuutti, että he olivat tehneet oikein, sillä he olivat olleet aidosti huolestuneita hylätystä kissasta. Ja me olemme iloisia kertoessamme, että kissa voi hyvin!"

Siis loppu hyvin, kaikki hyvin.

Mutta tämä kissapa on ihan oikea – ja se pitää hiihtämisestä:


Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja