Mainos

Nainen ryhtyi imettämään lastaan alttarilla: ”Tunsin oloni erittäin ylpeäksi”

Kun vauva itkee nälkäänsä, taatusti jokaisen äidin vaistot heräävät ruokkimaan pienokaistaan, olipa tilanne mikä hyvänsä. Niin teki myös morsian, joka ei miettinyt hetkeäkään ryhtyessään imettämään itkevää vauvaansa kesken vihkimisseremonian.

Hääseremoniasta oli ehtinyt kulua vasta 15 minuuttia, kun väsynyt ja kuumissaan oleva Gemma-vauva alkoi itkeä, eikä hoitaja saanut häntä rauhoittumaan. Äiti Christina Torino-Bentonin mukaan itku oli kuin isku vatsaan, eikä hän voinut enää keskittyä vihkiseremoniaan. Hän pyysikin saada vauvan syliinsä ja istuutui kirkon penkille imettämän nälkäistä lastaan.

Vauva nukahti nopeasti imetyksen jälkeen ja seremonia jatkui aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Lapsensa kiukuttelusta stressaantuneelle morsiamelle imetys oli helpotus.

– Olin iloinen saadessani hänet rauhoittumaan. Tunsin itseni erittäin ylpeäksi, Torino-Benton kiteyttää.

Lapsen tarpeet aina etusijalle

Tuore hääpari oli yllättynyt, kun heidän hääkuvaajansa kertoi ikuistaneensa suloisen hetken. Torino-Benton julkaisi kuvan suositulla Facebook-sivulla Breastfeeding Mama Talk, jonka kautta se on lähtenyt leviämään nopeasti useaan mediaan. Äiti toivoo, että kuva auttaa ihmisiä suhtautumaan julkiseen imetykseen luonnollisena asiana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kuullessaan lapsensa itkevän äiti kertoo ensin etsineensä katseellaan huonetta tai hiljaista paikkaa jossa imetys voisi tapahtua. Hän uskoo kuitenkin julkisen imetyksen pelastaneen koko seremonian.

– Olin aluksi hermostunut ja ujo. Sitten ymmärsin, että hänen tarpeistaan huolehtiminen olisi paljon tärkeämpää kuin jonkun muun loukkaaminen, Torino-Benton kertoo.

Paljon huomiota herättäneen kuvan ansiosta lukuisat äidit ovat ryhtyneet jakamaan Facebook-sivulla omia kuviaan, joissa he imettävät kesken hääjuhlien.

Video: Millaista on äitiys suljettujen ovien takana?

3:02

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.