Mainos

Nainen rajasi äitinsä pois perhekuvasta – äidiltä hulvaton kuittaus

Äiti ei voinut sulattaa tyttärensä päätöstä jättää hänet sosiaalisessa mediassa julkaisemansa perhekuvan ulkopuolelle. Hän päätti toimia välittömästi. 

Valokuvaepisodi sai alkunsa, kun 18-vuotias Abeera Tariq oli juhlimassa serkkunsa häitä yhdessä perheensä kanssa. Ikimuistoisen päivän aikana otettiin satoja valokuvia, mutta yksi jäi puuttumaan. Yhdessäkään kuvassa Tariq ei poseerannut pelkästään veljiensä kanssa. Nuori nainen päätti korjata tilanteen tavalla, joka ei ollut lainkaan hänen äitinsä mieleen.

Äiti nautti herättämästään keskustelusta

Tariq rajasi perhepotretin uudelleen niin, että hänen äitiään ei enää näkynyt kuvassa. Sen jälkeen, kun nainen lisäsi tämän kuvan sosiaaliseen mediaan, hänen puhelimensa alkoi piipata kiivaaseen tahtiin saapuvista viesteistä. 

– Miksi rajasit minut pois tyhmä idiootti. Te kaikki olette maailmassa minun ansiostani, äiti viestitti tyttärelleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän viestin jälkeen hän kehotti tytärtään vaihtamaan julkaisemansa kuvan alkuperäiseen versioon. Tariq kertoo hänellä olevan todella läheiset välit äitinsä kanssa, ja he vitsailevat usein asioista tähän sävyyn. Vaikka tyyli oli naiselle tuttua, tämä keskustelu pahoitti hänen mielensä.

Tilanne ratkesi, kun äiti soitti lopulta tyttärelleen ja he selvittivät asian. Puhelu päättyi nauruun. Tariq kertoo äitinsä paljastaneen myöhemmin nauttineensa kommenteista, joita ihmiset olivat Twitterissä julkaistun kuvan alla jättäneet. Ei ihme, sillä moni käyttäjä kehui kommenteissa äidin huumorintajua. 


Video: Tätä perhettä voidaan kutsua vähintään erikoiseksi. 

5:06

Lähde: Buzzfeed 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.