Nainen käytti niin paljon rahaa ystäviensä häihin, että menetti kotinsa – ei silti kieltäydy kutsuista jatkossakaan

10:00

Naisen paljastus aamuohjelmassa herätti hämmennystä katsojissa. Kolmekymppinen nainen kertoi joutuneensa muuttamaan vanhemmilleen tuhlattuaan rahansa ystäviensä häihin.

Yllä olevalla videolla keskustellaan kotitalouden budjetista.

ITV:n This Morning -ohjelmassa vieraillut Georgina Childs, 30, sai katsojat järkyttymään paljastuksestaan. Nainen kertoi menettäneensä kotinsa käsittämättömästä syystä, uutisoi muun muassa Independent.

Childsin rahat olivat nimittäin palaneet lukuisten ystävien häihin. Yhteensä nainen oli käyttänyt eri ystävien häihin 13 000 puntaa eli liki 15 000 euroa.

Nyt Childs onkin joutunut muuttamaan takaisin vanhempiensa luokse Essexin Woodfordiin menetettyään kotinsa velkojensa vuoksi.

"On aina mukavaa tulla kutsutuksi häihin..."

Ohjelmassa vieraillut Childs kertoi hääjuhlia olleen viimeisen neljän vuoden aikana yhteensä 14. Kun kutsuja kasaantui, hän alkoi maksaa hotelliasumisia ja matkoja luottokortillaan.

– Alkuun olo on jännittynyt, Childs kertoo häihin osallistumisen tunnelmasta ohjelman juontajille Holly Willoughbylle ja Phillip Schofieldille.

– On aina mukavaa tulla kutsutuksi häihin, mutta kun alat tarkastalla yksityskohtia, kuten mihin pitää matkustaa, majoitus, joka pitää varata, lahjalistat, kaikki se, niin siinä pitää vähän nieleskellä tajutessaan, kuinka paljon oikeasti tulee tuhlanneeksi, Childs kertoo.

Kolmekymppistä brittinaista on pyydetty morsiusneidoksi jo seitsemän kertaa. Lisäksi kuluja ovat kasvattaneet yhdeksät polttarit, joihin hän on osallistunut.

"On helpompaa pistää kaikki luottokortille"

Childsin mukaan on mukavaa varata majoitus läheltä kirkkoa tai juhlapaikkaa, tai samasta hotellista ystävien kanssa, jotta hääviikonlopusta saisi kaiken irti. Ongelmia muodostuu, jos tähän ei ole varaa juuri sinä kuukautena, kun häät pidetään.

– On helpompaa pistää kaikki luottokortille, ja sitten ne kasaantuvat.

Vaikka Childsin velka kasvaa kasvamistaan, ja hän menetti jo kotinsa, nainen vakuuttaa, ettei silti kieltäytyisi hääkutsusta, sillä se olisi hänen mukaansa paha etikettivirhe.

– On kunnia saada kutsu, joten siitä kieltäytymistä voitaisiin pitää loukkaavana.

Häissä nainen nähdään siis jatkossakin, ja Childs kertookin vastanneensa myöntävästi jo kuuteen hääkutsuun tänä vuonna.

Yrittääkseen hillitä kulujaan Childs sanoo valitsevansa jatkossa Airbnb-majoituksen hienon hotellin sijaan. Lisäksi hän yrittää käyttää samoja asuja, jos mahdollista.

"Onko tämä tyttö tosissaan?"

Ohjelmaa katsoneet eivät kuitenkaan voineet ymmärtää naisen logiikkaa, eikä tälle herunut sympatiaa. Myös hääkutsujen määrä hämmensi ihmisiä.

"Jos sinulla ei ole varaa mennä, älä mene. Jotkut ovat huolissaan siitä, mistä saavat seuraavan ateriansa, eivät häiden majoituksesta. Naurettavaa..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Osallistuuko hän häihin työkseen? Vai onko hänellä oikeasti noin monta ystävää, jotka menevät naimisiin? Häät ovat parhaita tilaisuuksia, joihin osallistua, mutta jos sinulla ei ole varaa, sano yksinkertaisesti EI!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Onko tämä tyttö tosissaan? Hän asuu mieluummin vanhemmillaan kuin kieltäytyisi hääkutsusta? #SanoVainEi #EnsimmäisenMaailmanOngelmat" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Independent, Metro

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja