Jokaisen häävieraan painajainen: Kuudella naisella sama mekko juhlissa – eivätkä he olleet morsiusneitoja!

Australialaishäissä todistettiin jotain erikoista, kun peräti kuusi häävieraista ilmaantui paikalle identtisissä vaatteissa.

Debbie Speranzan jakamaa kuvaa voisi luulla otokseksi, jossa poseeraavat morsian ja hänen morsiusneitonsa. Jos luulisit näin, olisit kuitenkin väärässä.

Itse asiassa morsiamen kanssa poseeraavat kuusi australialaisnaista ovat vain löytäneet itsensä keskeltä jokaisen naisen pahinta tyylipainajaista. Kaikki kuusi ilmaantuivat nimittäin ystävänsä häihin täsmälleen samassa Forever New -merkkisessä mekossa. Mitkä ovat todennäköisyydet tähän?

Mekko on listattu Forever New'n sivuilla häävieraille sopivaksi mekoksi – ja näiden todisteiden valossa asia todella tuntuu olevan näin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hulvaton tilanne sai aikaan sen, että yksi muodin uhreista jakoi kuvan Forever New'n Facebook-sivuille ehdottaen ratkaisua, jonka avulla vastaavilta tilanteilta vältyttäisiin.

Speranza ehdottaa julkaisussaan, että Forever New perustaisi palvelun, jonka avulla häävieraat voisivat tiedustella, onko joku muu ostanut saman mekon samaan tilaisuuteen.

– Ei, emme ole morsiusneitoja, vain vieraita. Luulen, että ansaitsen lahjakortin kaikesta tästä mainostamisesta, Speranza vitsailee.

Julkaisulla on yli 36 000 tykkäystä, ja sitä on kommentoitu tuhansia kertoja.

– Eikö ole hassua, että 99 prosenttia miehistä käyttää samanvärisiä pukuja, ja se on ok, mutta jos naiset pukeutuvat samoin, se on yleensä katastrofi. Rakastan sitä, että nämä naiset löysivät tilanteesta sen hauskan puolen, kommentoi Natalie O'Donnell.

– Itse vain nauraisin, ja onnittelisin muita hyvästä mausta. En todellakaan menisi kotiin vaihtamaan vaatteita, totesi puolestaan Elaine Cook.


Lähde: NZ Herald

***

3:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja